Klantgericht - Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 2 niveau 4

Klantgericht - Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 2 niveau 4 - G. Duijzings | Tiliboo-afrobeat.com

...richt - Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 2 niveau 4 1e druk is een boek van G ... Studers | Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 2 niveau ... ... . Duijzings uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037231809 Retail is een vakgebied dat volop in ontwikkeling is. Naast de opkomende webshops verandert het straatbeeld met de komst van pop-up stores. De methode Klantgericht.info is in te zetten binnen de mbo-opleidingen Retail niveau 2, 3 en 4. Dit werkboek 'Bedrijfseconomisch rekenen' behandelt een deel van het rekenwerk dat nodig is voor het goed uitvoeren van de beheerstaken van de verschillende werkprocessen uit de kwalificatiedossiers 'Management retail' en 'Ondernemerschap retail'. Klantgericht - Bedrijfseconomisch rekenen 3 niveau 4 1e druk is een boek uitgegeve ... Studystore | Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 3 ... ... . Klantgericht - Bedrijfseconomisch rekenen 3 niveau 4 1e druk is een boek uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037231847 Klantgericht - Bedrijfseconomisch rekenen 3 niveau 4 is een boek van Ed...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Duijzings
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Klantgericht - Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 2 niveau 4.pdf

OMSCHRIJVING

Klantgericht - Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 2 niveau 4 1e druk is een boek van G. Duijzings uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037231809 Retail is een vakgebied dat volop in ontwikkeling is. Naast de opkomende webshops verandert het straatbeeld met de komst van pop-up stores. In Klantgericht.info staat de beroepspraktijk van de retail centraal. Door de indeling op basis van werkprocessen wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. De methode Klantgericht.info is in te zetten binnen de mbo-opleidingen Retail niveau 2, 3 en 4.Dit werkboek Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 2 niveau 4 behandelt een deel van de vakkennis die en het rekenwerk dat nodig is voor het goed uitvoeren van de beheerstaken van de verschillende werkprocessen uit de kwalificatiedossiers Management retail en Ondernemerschap retail. We hebben het dan over het in kaart brengen van exploitatiecijfers waarmee de beginnend beroepsbeoefenaar in de retail te maken krijgt als het gaat om het nemen van verantwoorde investeringsbeslissingen, het vaststellen van consumentenprijzen en het opstellen en controleren van budgetten.

Wil je het boek lezen?Klantgericht - Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 2 niveau 4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Duijzings. Lezen Klantgericht - Bedrijfseconomisch rekenen in de retail 2 niveau 4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN