De Kronieken van Nicci 3 - Het Leger van Steen

De Kronieken van Nicci 3 - Het Leger van Steen - Terry Goodkind | Tiliboo-afrobeat.com

...r van Steen is het derde en laatste deel van Terry Goodkinds gloednieuwe trilogie De Kronieken van Nicci ... De Kronieken van Nicci - Het Leger van Steen - Chicklit.nl ... . Het is gebaseerd op een van de meest geliefde personages uit zijn wereldwijde succesreeks De Wetten van de Magie en de daaropvolgende Richard & Kahlan-romans. Het Leger van Steen is het derde en laatste deel van Terry Goodkinds gloednieuwe trilogie De Kronieken van Nicci. Het is gebaseerd op een van de meest geliefde personages uit zijn wereldwijde succesreeks De Wetten van de Magie en de daaropvolgende Richard & Kahlan-romans. Geschreven bij De Kronieken van Nicci 2 - De Sluier van de Eeuwigheid. Wederom een spannend vervolg op ... Het Leger van Steen - Terry Goodkind | 9789024588473 ... ... . Geschreven bij De Kronieken van Nicci 2 - De Sluier van de Eeuwigheid. Wederom een spannend vervolg op de serie en na het lezen van dit boek kun je niet wachten op het laatste deel van deze serie. Terry Goodkind is een goede schrijver die je weet te boeien. Het Leger van Steen. Het Leger van Steen is het derde en laatste deel van Terry Goodki...

INFORMATIE

AUTEUR
Terry Goodkind
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De Kronieken van Nicci 3 - Het Leger van Steen.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer een leger van steen ontwaakt uit een diepe slaap, staan alleen Nicci, Nathan en Bannon het nog in de weg voordat het de stad Ildakar vernietigt.Het Leger van Steen is het derde deel van Terry Goodkinds gloednieuwe reeks De Kronieken van Nicci. Het is gebaseerd op een van de geliefdste personages uit zijn wereldwijde succesreeks De Wetten van de Magie en de daaropvolgende Richard & Kahlan-romans.Nicci, Nathan Rahl en de jonge zwaardvechter Bannon verblijven nog altijd in de legendarische stad Ildakar nadat een grote interne strijd de slaven bevrijdde en de machtige bestuursraad ten val bracht. De onvoorspelbare tovenaar-commandant Maxim is echter ontkomen, en terwijl hij de stad ontvluchtte heeft hij de versteningsspreuk die vijftien eeuwen geleden het leger van generaal Utros in steen veranderde laten oplossen. Duizenden half stenen soldaten uit lang vervlogen tijden zijn nu ontwaakt, en hebben een van de grootste vijandelijke commandanten uit de geschiedenis als leider.Nicci, Nathan en Bannon moeten Ildakar helpen deze onbreekbare belegering te overleven, en ze moeten daarbij alle magische verdedigingsmechanismen die de legendarische stad nog heeft inzetten. Maar terwijl generaal Utros de stad gegijzeld houdt en zijn krachtige leger loslaat op de nietsvermoedende Oude Wereld, arriveert een nieuwe, krachtige vijand vanuit de zee.Nicci weet dat de slag zich niet tot de stad zal beperken; als ze deze dreiging niet kan stoppen, kunnen twee onverslaanbare legers door de Oude Wereld trekken, en misschien zelfs wel D'Hara bereiken.

Wil je het boek lezen?De Kronieken van Nicci 3 - Het Leger van Steen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terry Goodkind. Lezen De Kronieken van Nicci 3 - Het Leger van Steen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN