Antisemitisme hier en nu

Antisemitisme hier en nu - Deborah Lipstadt | Tiliboo-afrobeat.com

...tisemitisme hier en nu' bespreekt Lipstadt de sterke opkomst van het rechtse nationalisme, het islamitische extremisme en anti-Israëlische retoriek ... Antisemitisme hier en nu - Deborah Lipstadt ... ... . Ze legt verbanden met de toegenomen ontkenning van de Holocaust, het bagatelliseren van antisemitisme door de links-liberale elite en de toenemende anti-Joodse houding onder de jeugd. Aanleiding voor haar nieuwste boek, Antisemitisme hier en nu, is de toename van het antisemitisme, ook in Amerika. Dat uit zich op verschillende manieren. Antisemitisme hier en nu gaat niet over de Holocaust en de meer dan 2000 jaar lange geschiedenis van het a ... bol.com | Antisemitisme hier en nu, Deborah Lipstadt ... ... . Dat uit zich op verschillende manieren. Antisemitisme hier en nu gaat niet over de Holocaust en de meer dan 2000 jaar lange geschiedenis van het antisemitisme, maar zoals de titel al zegt over het antisemitisme van hier en nu. Lipstadt spaart niemand. Extreemrechts en extreemlinks krijgen er flink van langs, ... In Antisemitisme hier en nu bespreekt Lipstadt de sterke opkomst van het rechtse na...

INFORMATIE

AUTEUR
Deborah Lipstadt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Antisemitisme hier en nu.pdf

OMSCHRIJVING

De Amerikaanse historica Deborah Lipstadt kreeg grote bekendheid door de rechtszaak die tegen haar was aangespannen door een Holocaust-ontkenner en waar zij als de grote winnaar uitkwam. De laatste jaren ziet zij wereldwijd een nieuw antisemitisme opkomen. Keren we terug naar de periode van giftige haat uit de jaren 30? Lipstadt laat op overtuigende wijze zien dat die vergelijking (gelukkig) niet opgaat maar waarschuwt tegelijkertijd voor een nieuw soort antisemitisme met potentieel net zo'n destructieve kracht. In Antisemitisme hier en nu bespreekt Lipstadt de sterke opkomst van het rechtse nationalisme, het islamitische extremisme en anti-Israëlische retoriek. Ze legt verbanden met de toegenomen ontkenning van de Holocaust, het bagatelliseren van antisemitisme door de links-liberale elite en de toenemende anti-Joodse houding onder de jeugd.

Wil je het boek lezen?Antisemitisme hier en nu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deborah Lipstadt. Lezen Antisemitisme hier en nu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN