Kwalitatief onderzoek in organisaties

Kwalitatief onderzoek in organisaties - Inge Bleijenbergh | Tiliboo-afrobeat.com

...tief onderzoek in organisaties 2e druk is een boek van Inge Bleijenbergh uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers ... Ebook ePUB: Kwalitatief onderzoek in organisaties ... ... . ISBN 9789462364639 In dit boek worden de verschillende fasen besproken van kwalitatief onderzoek binnen organisaties. Dergelijk onderzoek vindt plaats voor onderzoeksbureaus, maar ook in het kader van een studie of promotietraject. Kwalitatief onderzoek in organisaties.indd 13 23-2-2015 12:39:49. 14 Kwalitatief onderzoek in organisaties blijkt bijvoorbeeld samen te hangen met de mogelijkheden tot zelf ... Studystore | Kwalitatief onderzoek in organisaties ... ... . 14 Kwalitatief onderzoek in organisaties blijkt bijvoorbeeld samen te hangen met de mogelijkheden tot zelfontplooiing die het werk biedt, maar ook met de relatie met collega's en de ruimte die er is Kwalitatief onderzoek is echter weer lastiger statistisch te toetsen dan kwantitatief onderzoek. Zoals je ziet hebben kwalitatief onderzoek en kwantitatief onderzoek allebei hun voor- en nadelen. Mocht je voldoende tijd hebben, dan raadt ik je aan zowel enquêtes als interviews af te ne...

INFORMATIE

AUTEUR
Inge Bleijenbergh
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kwalitatief onderzoek in organisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Kwalitatief onderzoek in organisaties 2e druk is een boek van Inge Bleijenbergh uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789462364639 In dit boek worden de verschillende fasen besproken van kwalitatief onderzoek binnen organisaties. Dergelijk onderzoek vindt plaats voor onderzoeksbureaus, maar ook in het kader van een studie of promotietraject. Je begint vaak met een algemeen idee over het onderwerp, dat tijdens het onderzoeksproces steeds verder wordt afgebakend en verfijnd. Waar moet je beginnen? Wat zijn hulpmiddelen en valkuilen? En waar moet je naar toewerken om het onderzoek succesvol af te ronden?Kwalitatief onderzoek in organisaties biedt handvatten voor het doorlopen van de verschillende fasen van een kwalitatief onderzoek door de methodologische achtergronden te beschrijven, voorbeelden te geven uit de praktijk en de uitvoering te ondersteunen met oefeningen en checklists.In deze nieuwe druk is een hoofdstuk toegevoegd over het verkrijgen van toegang tot organisaties. Daarnaast zijn oefeningen toegevoegd op het gebied van onderzoeksvaardigheden en zijn er instructies ingevoegd voor het ontwerpen en uitvoeren van onderzoek. Verder is een verdieping aangebracht in de bespreking van de literatuur.Dr. Inge Bleijenbergh is universitair docent onderzoeksmethoden aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze deed kwalitatief onderzoek binnen organisaties in Nederland en het buitenland, en heeft jarenlange ervaring met het doceren van kwalitatieve onderzoeksmethoden aan promovendi en studenten bestuurskunde, bedrijfskunde, rechten en bedrijfseconomie.

Wil je het boek lezen?Kwalitatief onderzoek in organisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inge Bleijenbergh. Lezen Kwalitatief onderzoek in organisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN