Het menselijk getij

Het menselijk getij - Paul Morland | Tiliboo-afrobeat.com

... belang van demografie kan moeilijk worden overschat ... Het menselijk getij Paul Morland - voor €6,99 ... . Elke ontwikkeling sinds de opkomst van de Industriële Revolutie kan erdoor worden verklaard. De originele geschiedenis van "Het menselijk getij' biedt een eenvoudige doch briljante theorie om de politieke ontwikkelingen van de afgelopen tweehonderd jaar te verklaren: de macht van het getal. 'Met Het menselijk getij schreef de Brits-Duitse demograaf Paul Morland het eerste populair-wetenschappelijke boek dat laat zien dat (explosieve) bevolkingsgroei en -krimp bepalend zijn in grote wereldwijde verschuivingen en gebeurtenissen van de moderne tijd.'-Financieel Dagblad 'Niet alleen voor studenten ge ... Het menselijk getij - paperback - Paul Morland, Boek Alle ... ... .'-Financieel Dagblad 'Niet alleen voor studenten geschikt, maar ook voor beleidsmakers, politici en een ieder die ... Het menselijk getij is een vertaling van The Human Tide.How Population Shaped the Modern World, het boek van schrijver Paul Morland dat een bestseller werd.Morland geeft een overzicht va...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Morland
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Het menselijk getij.pdf

OMSCHRIJVING

"Het menselijk getij' van Paul Morland is het eerste populairwetenschappelijke boek dat laat zien dat bevolkingsgroei en -krimp een cruciale factor zijn in bijna alle grote wereldwijde verschuivingen van de moderne tijd. Wat hebben de opkomst van het Britse Rijk, de machtsgreep van Hitler en de Arabische Lente met elkaar gemeen? In alle gevallen was er sprake van een bevolkingsexplosie die het mogelijk maakte een leger op te richten en nieuw land te veroveren en te bewonen, en van een interne markt die groeide als kool. Het belang van demografie kan moeilijk worden overschat. Elke ontwikkeling sinds de opkomst van de Industriële Revolutie kan erdoor worden verklaard. De originele geschiedenis van "Het menselijk getij' biedt een eenvoudige doch briljante theorie om de politieke ontwikkelingen van de afgelopen tweehonderd jaar te verklaren: de macht van het getal.

Wil je het boek lezen?Het menselijk getij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Morland. Lezen Het menselijk getij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN