Het grote sollicitatiespel

Het grote sollicitatiespel - Eldert Nieuwenhuize | Tiliboo-afrobeat.com

...e sollicitatiespel met de diverse spelvormen is daarvoor een krachtig huplmiddel om mensen spelenderwijs te laten ervaren hoe de eigen presentatie versterkt en verbeterd kan worden ... Het grote sollicitatiespel van Eldert Nieuwenhuize, Maaike ... ... . Gebruik van het spel biedt ook een veiliger setting voor de mensen, het is daardoor voor de deelnemers leuk om te doen. Het Grote Sollicitatiespel. heeft als doel om mensen goed voor te bereiden op sollicitatiegesprekken en de arbeidsmarkt. Het is een tool die eenvoudig in te zetten als onderdeel van een gesprek, les of training en bevorderd dynamiek, sfeer en interactie. Voor wie is Het Grote Sollicitatiespel bedoe ... Het grote sollicitatiespel | Boeken ... . Het is een tool die eenvoudig in te zetten als onderdeel van een gesprek, les of training en bevorderd dynamiek, sfeer en interactie. Voor wie is Het Grote Sollicitatiespel bedoeld? Het spel is bedoeld voor trainers, coaches, loopbaanadviseurs, uitkeringsinstanties ... Het grote sollicitatiespel (Losbladig). Samenvatting•Ruim 140 prikkelende en realistische sollicitatievragen, die je kunt v...

INFORMATIE

AUTEUR
Eldert Nieuwenhuize
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Het grote sollicitatiespel.pdf

OMSCHRIJVING

Samenvatting•Ruim 140 prikkelende en realistische sollicitatievragen, die je kunt verwachten bij jouw sollicitatiegesprek.•De sollicitatievragen zijn onderverdeeld over 4 categorieën: algemene vragen, competentiegerichte vragen, vragen voor jongeren en vragen voor leidinggevenden.•Je krijgt inzicht in jezelf en jouw competenties en je leert jezelf krachtig en professioneel te presenteren door middel van de STARR-methode.Yes! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek! Natuurlijk bereid je je goed voor. Je leest een sollicitatieboek, bekijkt de website van het bedrijf waar je wilt gaan werken en bedenkt wat vragen. Het kan niet mis gaan! Maar toch... tijdens het sollicitatiegesprek merk je dat je af en toe stil valt of juist heel veel gaat praten en daardoor je gesprekspartner niet weet te boeien. En terwijl je het gebouw uitloopt, weet je al dat het gesprek niet echt goed liep omdat je bepaalde vragen krachtiger of bondiger had kunnen beantwoorden. Herkenbaar?Wat levert Het Grote Sollicitatiespel op?•Meer inzicht in eigen competenties door het spelen van spelvormen met competentiekaarten.•Deze competenties krachtig te verwoorden door STARR Tegels (o.b.v. STAR(R)-methodiek).•Op allerlei manieren oefenen met prikkelende en reële sollicitatievragen die een sollicitant kan verwachten bij een sollicitatiegesprek.•Het spel heeft 8 originele spelvormen die je eenvoudig kunt inzetten. Elke spelvorm is anders en benadert een andere invalshoek van het sollicitatiegesprek. Bij elke spelvorm ontwikkel je andere vaardigheden.Voor wie is Het Grote Sollicitatiespel bedoeld?Het spel is bedoeld voor sollicitatietrainers, coaches, loopbaanadviseurs, re-integratieconsulenten bij uitkeringsinstanties, docenten en decanen als tool om klanten, medewerkers en studenten optimaal voor te bereiden op hun sollicitatiegesprek, zodat ze meer kans maken op die baan. Eigenlijk voor iedereen die zich bezighoudt met begeleiden van anderen naar werk. Ook in te zetten als voorbereiding voor of tijdens sollicitatiegesprekken (gamification).Auteurs: Eldert NieuwenhuizeEldert heeft werkervaring als Trainer, Re-integratieconsulent en Loopbaanbegeleider. En is ookzelfstandig Loopbaancoach (NOLOC gecertificeerd). Naast het individueel begeleiden van mensen naar werk geeft hij diverse trainingen rondom solliciteren en mobiliteit, vanuit hun bedrijf ‘Solliciteren & Meer’.Maaike KersbergenMaaike heeft werkervaring in de arbeidsbemiddeling en is coach trainer in de re-integratiebranche. Ze geeft diverse sollicitatietrainingen en is gecertificeerd (NOBTRA) trainer. Samen geven zij trainingen en workshops vanuit hun bedrijf‘Solliciteren & Meer’ aan scholen, bedrijven en uitkeringsinstanties.

Wil je het boek lezen?Het grote sollicitatiespel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eldert Nieuwenhuize. Lezen Het grote sollicitatiespel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN