Vergeten slachtoffers

Vergeten slachtoffers - Marco Gietema | Tiliboo-afrobeat.com

...chting Vergeten Slachtoffers is opgericht om landelijk onderzoek te laten uitvoeren naar de geschiedenis van de inrichtingen tijdens de Tweede Wereldoorlog ... 'Vergeten slachtoffers' niet langer vergeten - MIND Platform ... . Daarvoor is 600.000 euro nodig. Veel zorgorganisaties hebben al kenbaar gemaakt dat ze meedoen. Doe ook mee en doneer! Vergeten slachtoffers van Marco Gietema, Cecile aan de Stegge, 9789089539465 voor € 27,50 bij Boom Geschiedenis. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. In het boek "Vergeten slachtoffers" maken de onderzoekers overtuigend duidelijk dat er al vanaf de eerste oorlogsjaren sprake was van een opmerkelijke st ... Vergeten slachtoffers door Marco Gietema, Cecile aan de ... ... . In het boek "Vergeten slachtoffers" maken de onderzoekers overtuigend duidelijk dat er al vanaf de eerste oorlogsjaren sprake was van een opmerkelijke stijging van het aantal sterfgevallen ... Vergeten slachtoffers (Paperback). Een schokkend feitenrelaas over de psychiatrie tijdens de Tweede Wereldoorlog.In psychiatrische inrichting de Willem... Koninkrijksverkond...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Gietema
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Vergeten slachtoffers.pdf

OMSCHRIJVING

Een schokkend feitenrelaas over de psychiatrie tijdens de Tweede Wereldoorlog.In psychiatrische inrichting de Willem Arntz Hoeve in Den Dolder steeg al vanaf het begin van de bezetting de sterfte onder patiënten, oplopend tot ruim achthonderd doden aan het eind van de oorlog. Nabestaanden gaan ervan uit dat er een verband bestaat tussen de massale sterfte en de overname van het gesticht eind 1942 door de nationaalsocialisten. Op basis van archiefonderzoek, unieke egodocumenten en interviews met nabestaanden biedt de auteur een reconstructie van de gebeurtenissen op de Hoeve tijdens de bezetting.

Wil je het boek lezen?Vergeten slachtoffers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Gietema. Lezen Vergeten slachtoffers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN