Je ziet mij nooit meer terug

Je ziet mij nooit meer terug - Sonja Barend | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Je ziet mij nooit meer terug. Als Sonja Barend een autobiografie schrijft mag de lezer heus wel hooggespannen verwachtingen hebben ... Recensie 'Je ziet mij nooit meer terug' Sonja Barend ... ... . Immers, de "koningin van het interview" heeft jarenlang enorm veel kijkers aan de televisie gekluisterd met haar onnavolgbare manier van gesprekken voeren. Je ziet mij nooit meer terug gaat over die onbeantwoorde vragen, maar ook hoe een jeugd in oorlogstijd een slagschaduw kan werpen over de rest van een leven. Dat werkt zelfs door in de keuze van een huis, een man; een privéleven waar uiteindelijk de veiligheid gevonden wordt, die aan het beg ... bol.com | Je ziet mij nooit meer terug, Sonja Barend ... ... . Dat werkt zelfs door in de keuze van een huis, een man; een privéleven waar uiteindelijk de veiligheid gevonden wordt, die aan het begin van dat leven ontbrak. Je ziet mij nooit meer terug Sonja Barend. Gebonden 20,99 E-book 12,99 Luisterboek 16,99. Gebonden: 20,99. Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse...

INFORMATIE

AUTEUR
Sonja Barend
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Je ziet mij nooit meer terug.pdf

OMSCHRIJVING

Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Haar heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor velen.In deze indringende memoires is ze niet langer degene die alleen vragen stelt, maar zoekt ze ook de antwoorden. Vragen die haar al sinds haar jonge jaren achtervolgen over het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Al zoekende probeert ze inzicht te geven in wat haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting van haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor iedereen al zo vertrouwd was in de huiskamer, nog dichterbij.In mijn ogen kan mijn vader geen kwaad doen. Ik heb hem bij elkaar gefantaseerd bij het eindeloos kijken naar die ene foto op mijn werktafel.

Wil je het boek lezen?Je ziet mij nooit meer terug in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sonja Barend. Lezen Je ziet mij nooit meer terug Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN