De activiteitengids voor mensen met dementie

De activiteitengids voor mensen met dementie - Monika Eberhart | Tiliboo-afrobeat.com

...viteitengids voor mensen met dementie. Actief bezig zijn is belangrijk voor iedereen, een zinvolle daginvulling geeft een voldaan gevoel en heeft een positieve uitwerking op de gezondheid ... De activiteitengids voor mensen met dementie door Monika ... ... . En actief bezig zijn lijkt het proces van dementie te vertragen. De activiteitengids voor mensen met dementie (Paperback). Monika Eberhart (1965) kwam op twintigjarige leeftijd tijdens haar eerste baan in de thuiszorg... Deze activiteitengids is geschreven voor iedereen die zorgt voor iemand met dementie. Het is een hulpmiddel dat bedoeld is om te helpen in het vinden van de juiste activiteiten voor d ... De activiteitengids voor mensen met dementie - Mantelzorgelijk ... ... Deze activiteitengids is geschreven voor iedereen die zorgt voor iemand met dementie. Het is een hulpmiddel dat bedoeld is om te helpen in het vinden van de juiste activiteiten voor de persoon met dementie. Ouderen wonen steeds langer op zichzelf. Ook mensen met dementie kunnen hun dagen zinvol doorbrengen. Dat is de overtuiging van Monika Eberhart, dementiedeskundige en auteur van het net verschenen boek De Activiteite...

INFORMATIE

AUTEUR
Monika Eberhart
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De activiteitengids voor mensen met dementie.pdf

OMSCHRIJVING

Monika Eberhart (1965) kwam op twintigjarige leeftijd tijdens haar eerste baan in de thuiszorg voor het eerst in contact met mensen met dementie. Toen nog als huishoudelijke hulp. Al snel ging haar voorkeur uit naar werken met deze doelgroep, mede door de natuurlijke klik die ze tijdens haar werk bleek te hebben met mensen met dementie. Later volgde ze de opleiding verzorgende individuele gezondheidszorg (VIG) en MMZ4 (medewerker maatschappelijke zorg), beide met als specialisatie Dementie.Gaandeweg ontwikkelde ze tijdens het werken met mensen met dementie een grote passie voor deze doelgroep. Met name omdat ze het zo mooi vindt om een glimlach te toveren op de gezichten van mensen die door hun ziekte zo de weg kwijt kunnen zijn. Om anderen te helpen in het ontdekken van activiteiten die je kunt doen met mensen met dementie besloot ze haar kennis, ontstaan vanuit opleiding en werkervaring, op papier te zetten in de vorm van deze activiteitengids.

Wil je het boek lezen?De activiteitengids voor mensen met dementie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monika Eberhart. Lezen De activiteitengids voor mensen met dementie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN