Web Development Library - PhoneGap

Web Development Library - PhoneGap - Peter Kassenaar | Tiliboo-afrobeat.com

...evelopment Library is een serie Nederlandstalige kwaliteitsuitgaven van Van Duuren Media waarin gedetailleerd wordt ingegaan op alle aspecten van front-end webdevelopment ... React Native Library Development | HTML5 | iPad | iPhone ... ... . In de serie verschijnen boeken over JavaScript, jQuery, jQuery Mobile, PhoneGap, AngularJS en meer. Web Development Library - PhoneGap (Paperback). PhoneGap (of Cordova) is een JavaScript-bibliotheek om op basis van de webstandaarden HTML, CSS en... Kortom: "Web Development Library - PhoneGap is een totaalwerk als het gaat om het maken, onderhouden en publiceren van je eigen mobiele apps." Voor de volledigheid de ... Web Development Library-PhoneGap - Kassenaar ... ... Kortom: "Web Development Library - PhoneGap is een totaalwerk als het gaat om het maken, onderhouden en publiceren van je eigen mobiele apps." Voor de volledigheid de algemene kenmerken van het boek: Specificaties. Boek, paperback, 280 pagina's. ISBN-13: 978-90-5940-786-2 (9789059407862) Geschikt voor opleidingen en zelfstudie Web Development Library: PhoneGap PhoneGap (of Cordova) is een JavaScript-bibliotheek om op basis v...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Kassenaar
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Web Development Library - PhoneGap.pdf

OMSCHRIJVING

PhoneGap (of Cordova) is een JavaScript-bibliotheek om op basis van de webstandaarden HTML, CSS en JavaScript mobiele apps te ontwikkelen voor Android, iOS en Windows Phone. Apps die met PhoneGap worden gemaakt, kunnen desgewenst worden gepubliceerd in de diverse app stores. Maar naast het realiseren van standalone apps kunt u met PhoneGap ook gebruikmaken van de apparaatmogelijkheden zoals de camera, GPS, contactenlijst, delen op sociale media en meer. In dit boek komen al deze functies aan de orde. U eindigt met een eigen app in de store. Tot de behandelde onderwerpen behoren: - Kennismaken met PhoneGap. - Een eerste PhoneGap-app schrijven. - Werken met de cloudomgeving PhoneGap Build. - PhoneGap lokaal installeren en gebruiken. - Werken met de basisplug-ins en third-party plug-ins. - Apps publiceren in Google Play en in de Apple App Store. Meer informatie en downloads vindt u op www.webdevelopmentlibrary.nl. De app die u in dit boek maakt, is ook beschikbaar in Google Play en de Apple App Store. Zoek naar de app WDL - PhoneGap.

Wil je het boek lezen?Web Development Library - PhoneGap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Kassenaar. Lezen Web Development Library - PhoneGap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN