Voorbij de eeuw van bureaucratie

Voorbij de eeuw van bureaucratie - Jan Herman de Baas | Tiliboo-afrobeat.com

... de eeuw van bureaucratie' door Jan Herman de Baas - Onze prijs: €27,00 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Voorbij de eeuw van bureaucratie: Werken en organiseren vanuit de opgave ... Voorbij de eeuw van bureaucratie, Jan Herman de Baas ... ... . Op 14 september jl. vond de lunchsessie Voorbij de eeuw van bureaucratie: werken en organiseren vanuit de opgave plaats bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Wij kijken terug op een waardevolle sessie waarin provinciesecretaris Jan Herman de Baas (Provincie Utrecht), secretaris-generaal Siebe Riedstra (Min JenV ... Voorbij de eeuw van bureaucratie 1e druk is een boek van Jan Herman de Baas uitgegeven bij Boom Bestuurskunde. ISBN 9789462368033 De overheid handelt steeds meer als partner in netwerken en h ... Bureau ISBN - Voorbij de eeuw van bureaucratie ... ... Voorbij de eeuw van bureaucratie 1e druk is een boek van Jan Herman de Baas uitgegeven bij Boom Bestuurskunde. ISBN 9789462368033 De overheid handelt steeds meer als partner in netwerken en hanteert maatwerk in plaats v...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Herman de Baas
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voorbij de eeuw van bureaucratie.pdf

OMSCHRIJVING

Voorbij de eeuw van bureaucratie 1e druk is een boek van Jan Herman de Baas uitgegeven bij Boom Bestuurskunde. ISBN 9789462368033 De overheid handelt steeds meer als partner in netwerken en hanteert maatwerk in plaats van standaardregels. Maar wat betekent dat voor de interne organisatie van overheden? Dit boek laat in tien omkeringen zien hoe de werking van overheidsorganisaties binnenstebuiten wordt gekeerd. Na honderd jaar lijken de zo vertrouwde kenmerken van Webers bureaucratiemodel achterhaald. Het karakter van overheidsorganisaties wordt tegenwoordig meer bepaald door tegenoverstelde kenmerken: van regelorganisatie naar casusorganisatie.Voorbij de eeuw van bureaucratie neemt de lezer mee naar de geleidelijke ontwikkeling van de casusorganisatie en naar de bestuurskundig-theoretische achtergronden: waarom willen overheden dit eigenlijk? Ook de dagelijkse praktijk komt aan de orde: wat verandert er concreet in de positie van de professional, de verhouding tussen medewerkers, sturing en management, verantwoording, de aard van het werkproces en ons gedrag?Dat maakt dit boek boeiend voor wie de actuele ontwikkeling van overheidsorganisaties wil begrijpen én voor wie er in de eigen praktijk vorm aan wil geven.

Wil je het boek lezen?Voorbij de eeuw van bureaucratie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Herman de Baas. Lezen Voorbij de eeuw van bureaucratie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN