De helende kracht van het medicijnwiel

De helende kracht van het medicijnwiel - Bart Driessen | Tiliboo-afrobeat.com

...nde kracht van het medicijnwiel van Barbara Driessen ... Medicijnwiel | De kracht van het wiel | Orakelkaarten ... ... . nijmegen; 14 juli 2009; Ook dit boek van Barbara Driessen is een juweeltje in de serie. Ik heb ze alle 4 en dit is een boek wat mij aanzet tot kreatief worden en de natuur in gaan.Mezelf ontdekken en durven zijn wie ik ben. De helende kracht van het medicijnwiel | ISBN 9789073798618 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De helende kracht van het medicijnwiel. Wil jij oo ... bol.com | De helende kracht van het medicijnwiel ... ... . De helende kracht van het medicijnwiel. Wil jij ook weer energiek en doelbewust in het leven staan? Ben je nieuwsgierig hoe jouw persoonlijk medicijnwiel je inzicht en kracht kan geven? Het medicijnwiel is een Indiaans ritueel. Het is een magische kring van geboorte tot dood en wedergeboorte. Het medicijnwiel van de Sjamanen (Paperback). Open je hart voor nieuwe ervaringen met het Medicijnwiel!Oliver Driv...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart Driessen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De helende kracht van het medicijnwiel.pdf

OMSCHRIJVING

Het vervaardigen van een medicijnwiel is van oorsprong een indiaans ritueel dat uitdrukking geeft aan de relaties tussen mens, natuur en kosmos. Het ritueel vond plaats om de inwendige en uitwendige harmonie te behouden of te herstellen, bijvoorbeeld ter genezing van een ziekte, bij het uitblijven van levensbrengende regen of ter viering van een goede jacht.Tegenwoordig voelen velen zich lichamelijk of geestelijk niet goed in balans. Vaak is er sprake van een verstoring van de relaties tussen mensen en hun omgeving. Dit uit zich ondermeer in gebrek aan zingeving en innerlijke rust.In dit boek wordt het medicijnwiel gebruikt als inspiratiebron voor allerlei persoonlijke rituelen, groepsvieringen en creatieve uitingen. Op deze wijze kan ook nu de harmonie in een mens en met zijn omgeving worden bevorderd. Er worden daarbij veel relaties gelegd met rituelen en ceremonies uit andere oude culturen en met eigentijdse ontwikkelingen.De oefeningen in dit boek zijn zo omschreven dat ze direct in de praktijk kunnen worden gebracht. De talrijke illustraties zijn voornamelijk vervaardigd door cursisten die onder begeleiding van Barbara Driessen de heilzame werking van het medicijnwiel hebben ervaren. Barbara Driessen heeft een praktijk voor psychotherapie en begeleiding in veranderingsprocessen. Via haar lezingen en boeken geeft zij informatie door om een brug te kunnen bouwen tussen gevoel en verstand. In haar werk combineert ze oude tradities, onder andere afkomstig uit het sjamanisme, met moderne inzichten en haar intuïtie. Ze verzorgt workshops en voordrachten door het hele land.

Wil je het boek lezen?De helende kracht van het medicijnwiel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart Driessen. Lezen De helende kracht van het medicijnwiel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN