Reis naar de toekomst

Reis naar de toekomst - Michio Kaku | Tiliboo-afrobeat.com

... naar de toekomst schetst Michio Kaku een opwindend en uitdagend beeld van de eeuw die voor ons ligt ... PDF ePUB - Reis naar de toekomst | BANK72 PDF ... . Hij baseert zich daarbij op interviews met meer dan driehonderd vooraanstaande wetenschappers die in hun laboratoria de toekomst aan het uitvinden zijn. Het resultaat is een gezaghebbende en wetenschappelijk Reizen in de toekomst, hoe gaat dat eruit zien? In deze blog neem ik je mee naar het hotel van de toekomst, de toekomst van de luchtvaart en de opkomst van VR in de reisindustrie. En heb je straks eigenlijk nog wel een paspoort nodig? Auteur: Isabel Mosk. Accommodaties: waar ve ... Reizen in de toekomst: wat kunnen we verwachten? | Explore ... ... . En heb je straks eigenlijk nog wel een paspoort nodig? Auteur: Isabel Mosk. Accommodaties: waar verblijven wij in de toekomst? Een veilige reis naar de digitale toekomst in de spoorwegindustrie. De spoorwegindustrie verandert. Digitale en onderling verb...

INFORMATIE

AUTEUR
Michio Kaku
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Reis naar de toekomst.pdf

OMSCHRIJVING

In Reis naar de toekomst schetst Michio Kaku een opwindend enuitdagend beeld van de eeuw die voor ons ligt. Hij baseert zichdaarbij op interviews met meer dan driehonderd vooraanstaandewetenschappers die in hun laboratoria de toekomst aan het uitvindenzijn. Het resultaat is een gezaghebbende en wetenschappelijkgefundeerde beschrijving van de revolutionaire ontwikkelingendie momenteel plaatsvinden in de geneeskunde, informatica,kunstmatige intelligentie, nanotechnologie, energiewinning enruimtevaart. Veel verbazingwekkende onthullingen in het boekvormen slechts het topje van de ijsberg. Kaku bespreekt emotionelerobots, antimaterieraketten, röntgenogen, de mogelijkheid nieuwelevensvormen te scheppen en de ontwikkeling van de wereldeconomie.Hij stelt fundamentele vragen als: wie zijn de winnaars enverliezers van de toekomst? Welke mensen behouden hun baan enwelke landen zullen economisch tot bloei komen? Reis naar detoekomst biedt een opwindende vooruitblik op de komend eeuw.Een adembenemende, verbazingwekkende rit door honderd jaarbaanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen.

Wil je het boek lezen?Reis naar de toekomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michio Kaku. Lezen Reis naar de toekomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN