PDB Kostencalculatie met resultaat

PDB Kostencalculatie met resultaat - H.M.M. Krom | Tiliboo-afrobeat.com

... op de website van de online leeromgeving van de studiemethode PDB Kostencalculatie met resultaat ... Boekenlijst PDB - Dompvloet Opleidingen ... . S tudenten die deze methode gebruiken toetsen hier hun kennis van de stof, ter voorbereiding op het tentamen. Studenten kunnen per hoofdstuk oefenen met het trainen van begrippen en de uitwerkingen van opgaven uit het opgavenboek raadplegen. PDB Kostencalculatie. met resultaat. Login PDB kostencalculatie 2e druk is een boek van Henny Krom uitgegeven bij Convoy Uitgevers Bv. ISBN 9789463170376 Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek de studiemethod ... PDB Kostencalculatie met resultaat - Opgavenboek door H.M ... ... . ISBN 9789463170376 Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek de studiemethode PDB Kostencalculatie met resultaat. Deze studiemethode behande...

INFORMATIE

AUTEUR
H.M.M. Krom
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
PDB Kostencalculatie met resultaat.pdf

OMSCHRIJVING

Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek de studiemethode PDB Kostencalculatie met resultaat. Deze studiemethode behandelt stap voor stap alle basisbeginselen van de kostencalculatie.Samen met het theorieboek bereidt dit opgavenboek de student optimaal voor op het examen PDB Kostencalculatie. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal praktische opgaven die naadloos aansluiten op de theorie, en die door de student kunnen worden gebruikt om zich de leerstof eigen te maken.Bij dit opgavenboek behoort een digitale leer omgeving op www.pdbkostencalculatiemetresultaat.nl. Studenten kunnen zich hier middels een examentraining en oefenexamens optimaal voorbereiden op het examen. Ook bevat de digitale leeromgeving alle uitwerkingen van de opgaven.

Wil je het boek lezen?PDB Kostencalculatie met resultaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.M.M. Krom. Lezen PDB Kostencalculatie met resultaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN