Onkruidboek

Onkruidboek - Suze Peters | Tiliboo-afrobeat.com

...eschreven bij Onkruidboek. Onwaarschijnlijk interessant boek voor wie groene vingers heeft ... Onkruidboek - Suze Peters;;Caroline Zeevat - 9789492881106 ... ... . Het boek geeft een volledig nieuwe kijk op 'onkruid', legt talrijke gebruiken ervan uit en is gemakkelijk leesbaar (ook voor mensen die nog niet zo veel van onkruid kennen). Onkruidboek bestellen. Het Onkruidboek telt 192 pagina's en is verkrijgbaar voor slechts 16,50 euro voor Velt-leden (20 euro voor niet-Velt-leden). Je kan het Onkruidboek bestellen via onze webshop of via de lokale Velt-afdelingen. Onkr ... Onkruidboek en Plaagdierboek - Home | Facebook ... . Je kan het Onkruidboek bestellen via onze webshop of via de lokale Velt-afdelingen. Onkruidboek om op te eten Dirk 0 3 min leestijd. Een populair onderwerp op Duurzaam Thuis is onkruid en dan vooral over hoe je er zo snel mogelijk vanaf komt. Het liefst natuurlijk op de natuurlijke manier. Het Onkruidboek van Suze Peters wat bij ons in de bus viel, werd dan ook ...

INFORMATIE

AUTEUR
Suze Peters
DIMENSIE
1,1 MB
BESTANDSNAAM
Onkruidboek.pdf

OMSCHRIJVING

veel meer dan een ongewenste gast in je tuin. Onkruidboek zal je blik verruimen. Het leert je niet alleen onkruid te herkennen, maar ook te benutten, en er zelfs van te genieten. Zo kun je van je vijand een vriend maken.Deze praktische gids bevat karakterschetsen van veelvoorkomende onkruiden en woekerende tuin- en moestuinplanten. Met extra aandacht voor de meest hardnekkige soorten als brandnetel, zevenblad en heermoes. Daarnaast vind je vele bestrijdingstips en recepten. Dit is ook een boek dat je mee de tuin in neemt om te ontdekken wat je nog niet eerder had gezien. Bovendien is het een inspirerend leesboek vol interviews met bekende en onbekende tuinders, kwekers, koks, kunstenaars en onderzoekers.Met een fijn voorwoord van Arjan Ederveen.

Wil je het boek lezen?Onkruidboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suze Peters. Lezen Onkruidboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN