Kritisch redeneren in de diëtetiek

Kritisch redeneren in de diëtetiek - Peter Weijs | Tiliboo-afrobeat.com

...len hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe ... Vind dietetiek in Schoolboeken op Marktplaats ... . Kritisch redeneren in de diëtetiek. Kritisch redeneren in de diëtetiek 1e druk is een boek van Peter Weijs uitgegeven bij Sjeep. ISBN 9789082288667 In... De auteurs van het boek "Kritische redeneren in de Diëtetiek", pleiten voor een systematische werkwijze waarbij kritisch redeneren het uitgangspunt is. Aan het einde van het boek kun je je deze werkwijze eigen maken. Om te beginnen beschrijven de auteurs een aantal modellen die je als diëtist k ... www.bol.com ... . Om te beginnen beschrijven de auteurs een aantal modellen die je als diëtist kunt hanteren. "Goede zorg kan niet zonder kritisch redeneren. Het is noodzakelijk in de verdere professionalisering van de diëtetiek." Aldus Floor Neelemaat, gepromoveerd diëtist, onderzoeker en auteur van het binnenkort te verschijnen boek ...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Weijs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kritisch redeneren in de diëtetiek.pdf

OMSCHRIJVING

Kritisch redeneren in de diëtetiek 1e druk is een boek van Peter Weijs uitgegeven bij Sjeep. ISBN 9789082288667 In het boek Kritisch Redeneren worden de verschillende methodieken die gebruikt worden binnen de diëtetiek, behandeld en verder toegelicht. Juist met kennis van deze methodieken kan de diëtist, al kritisch redenerend, tot het beste behandelplan komen. De koppeling van kritisch redeneren aan evidence-based practice, wetenschappelijke literatuur, classificatie en klinimetrie, als onderdeel van het methodisch handelen, maakt dit boek uitermate geschikt niet alleen voor studenten van de opleiding Voeding en Diëtetiek maar ook voor de diëtist-professional.

Wil je het boek lezen?Kritisch redeneren in de diëtetiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Weijs. Lezen Kritisch redeneren in de diëtetiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN