Blockchain organiseren

Blockchain organiseren - Paul Bessems | Tiliboo-afrobeat.com

...ckchain Organiseren is een nieuw managementconcept en gaat over de inbedding van een disruptieve organisatietechnologie (blockchain) in een fundamenteel nieuw organisatiemodel (Weconomics) ... Training: Blockchain organiseren voor financials - Springest ... . Het belooft vertrouwen, werk en economie opnieuw te organiseren. Blockchain Organiseren gaat over de inbedding van een disruptieve technologie (Blockchain) in een fundamenteel nieuw organisatiemodel (Weconomics). Het is een manier om vertrouwen te organiseren zonder dat de complexiteit toeneemt. Het heeft de belofte in zich om geld, contracten en management grotendeels te vervangen. Blockchain Or ... bol.com | Blockchain Organiseren (ebook), Paul Bessems ... ... . Het is een manier om vertrouwen te organiseren zonder dat de complexiteit toeneemt. Het heeft de belofte in zich om geld, contracten en management grotendeels te vervangen. Blockchain Organiseren ... Blockchain organiseert dit tegen veel lagere kosten. In deze preview gaat Paul Bessems, een van auteurs van het boek Blockchain Organiseren voor Managers, in op de gevolgen van dit nieuwe concept voor management. Blockchain kun je zien als een volgende fase van internet, maar ook a...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Bessems
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Blockchain organiseren.pdf

OMSCHRIJVING

"Blockchain organiseren 1e druk is een boek van Paul Bessems uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789463426572 Onze economie drijft grotendeels op wantrouwen. Wanneer we zaken doen, moeten we elkaar kunnen vertrouwen. Daarvoor hebben we geld, contracten, merken en hiërarchieën geïnnoveerd. In het kielzog van deze instituties is een hele vertrouwensindustrie ontstaan, denk aan: banken, advocaten, accountants, marketeers en managers. Het nadeel van deze manier van vertrouwen organiseren is, dat de complexiteit onnodig toeneemt waardoor onze productiviteit daalt. Steeds meer professionals en organisaties raken enthousiast over een nieuw organisatieconcept: ""Blockchain Organiseren'. Blockchain Organiseren gaat over de inbedding van een disruptieve technologie (Blockchain) in een fundamenteel nieuw organisatiemodel (Weconomics). Het is een manier om vertrouwen te organiseren zonder dat de complexiteit toeneemt. Het heeft de belofte in zich om geld, contracten en management grotendeels te vervangen. Blockchain Organiseren verbetert de productiviteit, zorgt voor een betere privacy en efficiëntere processen. Dit boek richt zich op mensen die meer willen weten over Blockchain Organiseren, hiervoor projecten opzetten, strategieën ontwikkelen, beleid maken of instrumenten gaan ontwikkelen."

Wil je het boek lezen?Blockchain organiseren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Bessems. Lezen Blockchain organiseren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN