Asielzoeker in Nederland

Asielzoeker in Nederland - Yusuf Abdi Mohamed | Tiliboo-afrobeat.com

...lzoeker krijgt bij aankomst onderdak, maaltijden en zaken zoals toiletartikelen en wasmiddel ... Asielzoekers 2e jaar in Nederland - Primair onderwijs - DUO ... . Tijdens de asielprocedure ontvangt een asielzoeker maximaal ongeveer € 59 per week voor eten, kleding en zakgeld voor andere uitgaven. Het bedrag hangt onder meer af van de fase van de asielprocedure waarin de asielzoeker zich bevindt. Het laatste Asielzoekers nieuws het eerst op NU.nl. IND krijgt tijdelijk half jaar extra voor besluit over asielaanvraag vrijdag 15 mei om 20:23 - Binnenland Nederland Asielzoekers in Nederland. De vluchtelingenproblematiek zorgt ervoor dat er veel meer asielzoekers naar Nederland kom ... Asielzoekers | Tag | NU - Het laatste nieuws het eerst op ... ... . De vluchtelingenproblematiek zorgt ervoor dat er veel meer asielzoekers naar Nederland komen dan normaal. Het gaat om enkele duizenden per week. Dan moet de asielzoeker Nederland verlaten. De asielzoeker kan tegen de beslissing van de IND in beroep gaan bij de r...

INFORMATIE

AUTEUR
Yusuf Abdi Mohamed
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Asielzoeker in Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer de Somalische academicus Yusuf Abdi door gewapende religieuze extremisten zeer ernstig wordt bedreigd, moet hij vluchten van huis en haard. Met achterlating van vrouw en kind zoekt hij asiel in Nederland. Uiterst gemotiveerd gaat hij aan de slag om een nieuw bestaan op te bouwen. In minder dan geen tijd beheerst hij onze taal en studeert hij cum laude af aan de Rotterdam Business School. De IND laat na een lange procedure zijn gezin overkomen naar Nederland. Dan ontploft de bom: de IND gaat hem het land uit sturen. In dit boek heeft Yusuf Abdi zijn fascinerende ervaringen in de Nederlandse asielwereld op schrift gesteld. Hij schildert een beklemmend beeld van deze schaduwwereld aan de rafelrand van onze samenleving; een realiteit die nagenoeg onbekend is bij de Nederlanders, zowel bij de burgers als bij de politici die verantwoordelijk zijn voor de wet- en regelgeving. Yusuf maakt akelig duidelijk wat het betekent om vanuit een totaal andere cultuur in Nederland te moeten trachten in te burgeren. Een hoge IND-functionaris die het manuscript onder ogen kreeg, zei: “Erg knap hoe Yusuf zijn ervaringen heeft beschreven. Ik denk dat het voor veel mensen goed is om dit verhaal te lezen.” Kortom: een aangrijpende en spannende blikopener. Bovendien: uitermate actueel!

Wil je het boek lezen?Asielzoeker in Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yusuf Abdi Mohamed. Lezen Asielzoeker in Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN