Regie versterken in het onderwijs

Regie versterken in het onderwijs - Elena Carmona van Loon | Tiliboo-afrobeat.com

...e bouwstenen van de hechting van Truus Bakker 2 In het boek 'Regie versterken in het onderwijs' staan per regiefunctie doelen in een MINDMAP geformuleerd ... Middagsymposium Regie versterken in het onderwijs ... ... . 'Regie versterken in het onderwijs; worden wie je bent' is verschenen bij SWP. APA Regie versterken in het onderwijs: Worden wie je bent. Over de invloed die leerkrachten en docenten hebben op de ontwikkeling van hun leerlingen. 'Jezelf , en professional zijn is het antwoord: weten wie je bent, welke waarden je hebt en weten welk effect je handelen heeft op het denken en doen van jouw leerlingen. Regie versterken in het onderwijs 1e druk is een boek van Elena Carmona van Loon uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088506512 Regie verste ... Het onderwijs wil door! Regieversterkend onderwijs ... . Regie versterken in het onderwijs 1e druk is een boek van Elena Carmona van Loon uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088506512 Regie versterken in het onderwijs gaat over de invloed die leraren hebben op de ontwikkeling van hun leerlingen. Klik op het logo voor Elena's youtube kanaal...

INFORMATIE

AUTEUR
Elena Carmona van Loon
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Regie versterken in het onderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

Regie versterken in het onderwijs 1e druk is een boek van Elena Carmona van Loon uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088506512 Regie versterken in het onderwijs gaat over de invloed die leraren hebben op de ontwikkeling van hun leerlingen. Iedere leerling ontwikkelt zich anders. Waarom is dat zo en hoe kan je ervoor zorgen dat jouw leerlingen belangrijke vaardigheden en het vermogen om relaties aan te gaan zo goed mogelijk ontwikkelen? Jezelf zijn en professional zijn is het antwoord. Weten wie je bent en welke waarden je hebt, weten welk effect je handelen heeft op het denken en doen van jouw leerlingen. Handelen vanuit je gevoel en tegelijkertijd bewust bezig zijn met elke leerling. In dit boek worden praktische handvatten gegeven om doelgericht met zogenaamde Regiefuncties van leerlingen aan de slag te gaan. Regiefuncties zorgen ervoor dat leerlingen zelf invloed kunnen uitoefenen op hun gedrag en leerproces. Hierdoor leren leerlingen zichzelf kennen, ervaren ze dat ze keuzes hebben en krijgen ze meer zelfvertrouwen. Daarnaast biedt het boek een model voor een onderwijskundig zinvolle relatie die passend en goed onderwijs voor alle leerlingen mogelijk maakt en de basishouding van de leraar versterkt. Een basishouding gericht op aandacht, veiligheid en perspectief, met oog voor de mogelijkheden en grenzen van de leerlingen en de school!

Wil je het boek lezen?Regie versterken in het onderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elena Carmona van Loon. Lezen Regie versterken in het onderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN