Psychologie van het uiterlijk

Psychologie van het uiterlijk - Liesbeth Woertman | Tiliboo-afrobeat.com

...oek Psychologie van het Uiterlijk (2013) is in 2019 Je Bent al Mooi!, de Schoonheid van Imperfectie, verschenen ... Psychologie van het uiterlijk door Liesbeth Woertman ... ... . Bekijk de aflevering van De Verwondering terug. Sophie Hilbrand (links), Liesbeth Woertman en Janice Deul (rechts) bij de boekpresentatie 'Je bent al mooi' op 11 april jl in het klooster in Huissen Psychologie van het uiterlijk 1e druk is een boek van Liesbeth Woertman uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789026522581 Ik doe het voor mezelf is een veelgehoorde uitspraak van mensen die een cosmetische ing ... Psychologie van het uiterlijk. Tevreden met het uiterlijk ... ... .V.. ISBN 9789026522581 Ik doe het voor mezelf is een veelgehoorde uitspraak van mensen die een cosmetische ingreep ondergaan. We smeren zalfjes, slikken pillen en laten artsen in ons lichaam snijden. Psychologie; Uiterlijk; Boek van Liesbeth woertman. In 2008 is Liesbeth Woertman gekozen tot Beste docent van de Universiteit Utrecht. Per 2009 is zij benoemd tot hoogleraar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbeth Woertman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Psychologie van het uiterlijk.pdf

OMSCHRIJVING

Psychologie van het uiterlijk 1e druk is een boek van Liesbeth Woertman uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789026522581 Ik doe het voor mezelf is een veelgehoorde uitspraak van mensen die een cosmetische ingreep ondergaan. We smeren zalfjes, slikken pillen en laten artsen in ons lichaam snijden. Doen we dat echt allemaal alleen maar voor onszelf? Liesbeth Woertman maakt duidelijk dat ons zelfbeeld bestaat bij de gratie van anderen: zonder 'spiegel' geen zelfbeeld. Woertman kiest in haar boek niet alleen voor de psychologische invalshoek, maar gebruikt ook filosofische, biologische en sociologische inzichten.Zijn mooie mensen gelukkig? Is het belangrijk dat wij mooi zijn of dat anderen ons mooi vinden? Wat is een mooi uiterlijk eigenlijk? De strijd tegen veroudering verliezen we allemaal. De strijd om geluk hoeven we niet te verliezen. Woertmans nieuwste boek is een hoopvol boek. Geluk is niet te koop in potjes, maar ontstaat door het aangaan van betekenisgevende verbintenissen met liefdevolle anderen.Meer informatie over dit boek kunt u vinden op de Psychologie van het Uiterlijk website.Liesbeth Woertman (1954) is hoogleraar kwaliteit en vormgeving Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Eerder verscheen van haar Moeders mooiste. De schone schijn van het uiterlijk.

Wil je het boek lezen?Psychologie van het uiterlijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbeth Woertman. Lezen Psychologie van het uiterlijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN