Nachtbuffel

Nachtbuffel - Guillermo Arriaga | Tiliboo-afrobeat.com

...ffel. Manuel, een student aan de universiteit van Mexico City, is in de rouw vanwege de zelfmoord van zijn beste vriend Gregorio, met wiens vriendin hij al twee jaar lang in het geheim een relatie heeft ... Nachtbuffel (Book, 2006) [WorldCat.org] ... . De charismatische maar instabiele Gregorio laat hem na zijn dood een doos met papieren na doordrenkt van wraak en kwelt Manuel verder door postuum een vriend uit de inrichting waarin ... Nachtbuffel (Paperback). Ik probeerde te rijden en tegelijk wakker te blijven. Het was al over enen en ik had twee nachten achter elkaar slecht... Jammer, want Nachtbuffel had zonder die pocherij gekund. In de Spaanstalige li ... Mariolein Sabarte Belacortu - Wikipedia ... . Ik probeerde te rijden en tegelijk wakker te blijven. Het was al over enen en ik had twee nachten achter elkaar slecht... Jammer, want Nachtbuffel had zonder die pocherij gekund. In de Spaanstalige literaire wereld heeft duizendpoot Arriaga al meerdere werken op zijn naam staan. Hier is hij relatief onbekend want Nachtbuffel is pas de tweede in het Nederlands vertaalde rom...

INFORMATIE

AUTEUR
Guillermo Arriaga
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Nachtbuffel.pdf

OMSCHRIJVING

Ik probeerde te rijden en tegelijk wakker te blijven. Het was al over enen en ik had twee nachten achter elkaar slecht geslapen. Ik snakte ernaar mijn ogen te sluiten en ze twee weken, een maand, een jaar lang niet meer open te doen. Ik snakte ernaar te weten wie ik was en waarom ik in een auto door de straten van een door regen overspoelde stad reed, op zoek naar de vrouw van wie ik hield.Margarita kon beslist niet weten wat 803 betekende. Het was geen code, maar het concrete nummer van een concrete plek: een kamer in een motel. Kamer 803 was van ons, en als ik het over ons heb bedoel ik daar niet alleen Tania mee maar ook, al doet het me pijn, Gregorio Vald ..

Wil je het boek lezen?Nachtbuffel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guillermo Arriaga. Lezen Nachtbuffel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN