Influencers

Influencers - Carole Lamarque | Tiliboo-afrobeat.com

...ncers zijn op de meeste social media kanalen te vinden, maar YouTube en Instagram staan bovenaan ... Nieuwe campagne roept influencers op eerlijk te zijn over ... ... . Met een video kan een influencer een veel persoonlijkere connectie leggen dan bijvoorbeeld met Facebook. Dat is ook het sterkste punt van influencers, ... Voor influencers is het namelijk ook ideaal: naast het geld dat ze ermee verdienen, kan het hun eigen merk ook helpen om geassocieerd te worden met een bepaald product. Want uiteindelijk is dat wat influencers zijn: mensen die een merk van zichzelf hebben gemaakt ... Influencers - VIER ... . Want uiteindelijk is dat wat influencers zijn: mensen die een merk van zichzelf hebben gemaakt. Influencers Mededeling naar aanleiding van aflevering 1 Influencers FAQ Jobs Adverteren Pers Inschrijven als kandidaat, figurant of publiek Influencers zijn inmiddels geen hype meer, maar een bewezen onderdeel van de (content)strategie. Inmiddels zien we een nieuw type influencer: de AI-gene...

INFORMATIE

AUTEUR
Carole Lamarque
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Influencers.pdf

OMSCHRIJVING

Eerste boek dat het totaalplaatje van influencer marketing schetst voor de Europese markt De gebundelde krachten binnenin een bedrijf vormen, net als bij het hout van een haardvuur, de solide basis van een onderneming. Maar die zijn niet genoeg om een bedrijf succesvol te maken. Wat elk bedrijf nodig heeft is een plan om zijn influencers te vinden die het vuur doen ontvlammen. In Influencers leren beslissingsnemers maar ook uitvoerende marketeers hoe ze een influencer strategy omzetten in de praktijk en ontdekken influencers hoe ze duurzame relaties opbouwen met toonaangevende bedrijven. Influencers is zo het eerste boek dat de onderbelichte influencer marketing in Europa helder in kaart brengt. “Bereik, relevantie en impact zijn essentieel voor influencers.”Lees hier het interview met Carole Lamarque.

Wil je het boek lezen?Influencers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carole Lamarque. Lezen Influencers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN