Vrijmoed Eenvoud

Vrijmoed Eenvoud - Toni De Coninck | Tiliboo-afrobeat.com

...orm van koken begint bij de basis: vakkennis, eerbied voor het product en het terroir ... 3 x gerechten vol nostalgie van sterrenchef Michaël Vrijmoed ... . Daar gaat het om in de gastronomie van vandaag. Een chef is dan ook maar zo goed als de basis die hij of zij beheerst. Met Vrijmoed Eenvoud keert tweesterrenchef Michaël Vrijmoed terug naar die basis: een écht kookboek waarmee iedereen aan de slag kan. Boek Eenvoud. Met dit nieuwe kookboek keert Michaël terug naar de basis, ... De Vrijmoed jenever is wel iets heel bijzonders geworden. Viermaal op ambachtelij ... bol.com | Vrijmoed Eenvoud, Toni De Coninck ... ... ... De Vrijmoed jenever is wel iets heel bijzonders geworden. Viermaal op ambachtelijke wijze gestookt in een pot-still staat garant voor een ultieme zachtheid en een brede waaier van smaken en aroma's. Tweesterrenchef Michaël Vrijmoed uit Gent heeft met 'Vrijmoed Eenvoud' een zeer mooi en overzichtelijk kookboek, vol verrassende gerechten, geschreven. Vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Toni De Coninck
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Vrijmoed Eenvoud.pdf

OMSCHRIJVING

Elke vorm van koken begint bij de basis: vakkennis, eerbied voor het product en het terroir. Daar gaat het om in de gastronomie van vandaag. Een chef is dan ook maar zo goed als de basis die hij of zij beheerst.Met Vrijmoed Eenvoud keert tweesterrenchef Michaël Vrijmoed terug naar die basis: een écht kookboek waarmee iedereen aan de slag kan. Hij laat zich inspireren door de gerechten uit zijn jeugd en zijn omgeving, maar ook door de reizen die hij de voorbije jaren maakte.Het resultaat is een bonte stoet van meer dan 50 eenvoudige gerechten, die telkens verrassen door Michaëls touch of genius. Gerechten om te delen met familie of vrienden en die een glimlach op hun gezichten toveren. Want eten is een sociaal gebeuren. Eten is genieten, een moment om elke dag weer naar uit te kijken!

Wil je het boek lezen?Vrijmoed Eenvoud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toni De Coninck. Lezen Vrijmoed Eenvoud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN