Trilogie van verandering 2 Heel de gewonde genezer

Trilogie van verandering 2 Heel de gewonde genezer - Umut Evren Nefertiti | Tiliboo-afrobeat.com

...éél de gewonde genezer'' is het tweede deel van de ''Trilogie van verandering'' ... Boek: 2 Heel de gewonde genezer - Geschreven door Umut ... ... . De reacties op het eerste deel (Hé dokter, word wakker!) waren enthousiast en hartverwarmend. Veel lezers vonden eindelijk het boek waarin hun gevoelens over een op hol geslagen wereld helder verwoord terug te lezen zijn. Bestel Trilogie van verandering / 2 Heel de gewonde genezer van Umut Evren Nefertiti. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd "Heel de gewonde genezer" is het tweede deel van de "Trilogie van verandering". De reacties op het eerste deel (Hé dokter, word wakker!) waren enthousiast en ... bol.com | Trilogie van verandering 2 Heel de gewonde ... ... . De reacties op het eerste deel (Hé dokter, word wakker!) waren enthousiast en hartverwarmend. Veel lezers vonden eindelijk het boek waarin hun gevoelens over een op hol geslagen wereld helder verwoord terug te lezen zijn. "Héél de gewonde genezer" is het tweede deel van de "Trilogie van verandering...

INFORMATIE

AUTEUR
Umut Evren Nefertiti
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Trilogie van verandering 2 Heel de gewonde genezer.pdf

OMSCHRIJVING

''Héél de gewonde genezer'' is het tweede deel van de ''Trilogie van verandering''. De reacties op het eerste deel (Hé dokter, word wakker!) waren enthousiast en hartverwarmend. Veel lezers vonden eindelijk het boek waarin hun gevoelens over een op hol geslagen wereld helder verwoord terug te lezen zijn. Waar in het eerste deel het uiteenvallen van de westerse geneeskunde de rode draad vormt, komt in dit tweede deel het héél worden van de geneeskunde aan de orde. Met veel wijsheid, humor en relativeringsvermogen wordt uitgelegd dat het terugvinden van vrouwelijke kwaliteiten hierbij essentieel is. In ''Héél de gewonde genezer'' wordt bovendien een bijzondere kijk gegeven op de werkelijke betekenis van een spiritueel leven. Terwijl de grote wetenschappers van deze Aarde gedreven op zoek zijn naar een allesomvattende ''finale theorie'', een filosofie, een formule waarmee het hele bestaan op logische, alles verklarende wijze kan worden uitgelegd, draagt dit boek hier op een bescheiden manier aan bij. Het geeft daarbij antwoord op heel belangrijke levensvragen als: ''Wat is de zin van het leven?'', ''Waarom moeten wij zo lijden?'' en ''Hoe bereiken wij echte vrijheid en geluk?''Dit helder geschreven boek is opnieuw een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een waardevolle verdieping in het leven.Voor Umut Evren Nefertiti (1973) is de Trilogie van verandering haar schrijversdebuut en misschien ook wel het enige dat van haar in boekvorm wordt gepubliceerd. Het boek is ontstaan uit een email-uitwisseling met een vroegere vriend van haar, de in zijn leven vastgelopen huisarts Wytze. Umut zegt daar zelf over: ''De mailwisseling is voor mij een kans om alles op papier te zetten wat er aan ideeën in mijn hoofd leeft.

Wil je het boek lezen?Trilogie van verandering 2 Heel de gewonde genezer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Umut Evren Nefertiti. Lezen Trilogie van verandering 2 Heel de gewonde genezer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN