Reflectietools

Reflectietools - K. Benammar | Tiliboo-afrobeat.com

...Reflectiesite.nl gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren ... Wmo Reflectietool | Movisie ... . Tools, reflectietools, misschien wel het belangrijkste onderdeel van reflectiesite. Een rijkdom aan goed beschreven tools die je zelf kunt toepassen, als reflecterend professional, alleen of in teams of groepen, als begeleider. Daar waar nodig zijn de tools voorzien van handige downloads. Reflectietools 1e druk is een boek van Karim Benammar uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059312302 Deze uitgave is geschreven als werkboek voor b ... home - Reflectie ... . Reflectietools 1e druk is een boek van Karim Benammar uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059312302 Deze uitgave is geschreven als werkboek voor begeleiders van reflectieprocessen binnen en buiten het onderwijs. De reflectietools sturen het proces, dagen uit en prikkelen de deelnemers om hu...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Benammar
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Reflectietools.pdf

OMSCHRIJVING

Reflectietools 1e druk is een boek van Karim Benammar uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059312302 Deze uitgave is geschreven als werkboek voor begeleiders van reflectieprocessen binnen en buiten het onderwijs. De reflectieoefeningen in dit boek zijn geschikt voor iedereen die dieper en bewuster na wil denken over zijn huidige of toekomstige handelen. De reflectietools sturen het proces, dagen uit en prikkelen de deelnemers om hun denkkaders te vergroten. De negen tools worden geïntroduceerd aan de hand van praktische en levendige voorbeelden. Tussen deze voorbeelden staan de stappen en de rol van de begeleider beschreven.

Wil je het boek lezen?Reflectietools in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Benammar. Lezen Reflectietools Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN