Het grootste project van de mens

Het grootste project van de mens - Lawrence Krauss | Tiliboo-afrobeat.com

...Het grootste project van de mens.De eeuwenlange zoektocht naar de bouwstenen van het universum verbindt Lawrence Krauss de wereld zoals wij die kennen met de onzichtbare wereld om ons heen, die zich onttrekt aan intuïtie en directe waarnemingen ... Libris | Het grootste project van de mens, Lawrence Krauss ... . Krauss legt uit hoe ons huidige begrip van de natuur tot stand is gekomen en welke gevolgen dit heeft gehad voor ons bestaan. In Het grootste project van de mens. De eeuwenlange zoektocht naar de bouwstenen van het universum verbindt Lawrence Krauss de wereld zoals wij die kennen met de onzichtbare wereld om ons heen, die zich onttrekt aan intuïtie en directe waarnemingen. Het grootste project van de m ... Het grootste project van de mens: De eeuwenlange zoektocht ... ... . De eeuwenlange zoektocht naar de bouwstenen van het universum verbindt Lawrence Krauss de wereld zoals wij die kennen met de onzichtbare wereld om ons heen, die zich onttrekt aan intuïtie en directe waarnemingen. Het grootste project van de mens combineert serieuze wetenschap met inspirerende achtergrondverhalen. Het resultaat is een indrukwekkend boek over de geschiedenis van de wetenschap. ""Humoristisch, persoonlijk, gepassioneerd, maar ook gedegen en gezaghebbend.' Frank Wilczek, Nobelprijswinnaar ""Ik ken geen beter boek ove...

INFORMATIE

AUTEUR
Lawrence Krauss
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Het grootste project van de mens.pdf

OMSCHRIJVING

"Het grootste project van de mens 1e druk is een boek van Lawrence Krauss uitgegeven bij Nieuw Amsterdam. ISBN 9789046821855 In Het grootste project van de mens. De eeuwenlange zoektocht naar de bouwstenen van het universum verbindt Lawrence Krauss de wereld zoals wij die kennen met de onzichtbare wereld om ons heen, die zich onttrekt aan intuïtie en directe waarnemingen. Krauss legt uit hoe ons huidige begrip van de natuur tot stand is gekomen en welke gevolgen dit heeft gehad voor ons bestaan. Hij neemt ons mee op een rondreis door de wetenschap en laat ons kennismaken met de briljante pioniers die haar door de eeuwen heen hebben vormgegeven – vaak tegen de heersende politieke en religieuze doctrines in en met gevaar voor vervolging en verbanning. Het grootste project van de mens combineert serieuze wetenschap met inspirerende achtergrondverhalen. Het resultaat is een indrukwekkend boek over de geschiedenis van de wetenschap.""Humoristisch, persoonlijk, gepassioneerd, maar ook gedegen en gezaghebbend.' Frank Wilczek, Nobelprijswinnaar""Ik ken geen beter boek over dit onderwerp.' Martin Rees, auteur van Onze laatste eeuw""Een Homerisch verhaal over wetenschap, geschiedenis en filosofie.' Sheldon Glashow, Nobelprijswinnaar"

Wil je het boek lezen?Het grootste project van de mens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lawrence Krauss. Lezen Het grootste project van de mens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN