Wat voor type bent u?

Wat voor type bent u? - F. Kusse | Tiliboo-afrobeat.com

... type bent u, denk u? U zult merken bij het doorlezen van het boek dat er meerdere middelen zijn waarin u zich (gedeeltelijk) herkent ... Wat voor type bent u?. Per Boek Wijzer ... . Het kan zijn dat u met het ene middel bijvoorbeeld van uw hoofdpijn en van een bepaalde angst wordt afgeholpen, maar dat een ander middels nodig is om het oude verdriet en de chronisch hoest te genezen. Wat voor type dromer bent u? Het is een modieus woord dat vooral onder jongeren populair is: de bucketlist. Een ander woord voor de dingen die je nog een keer wilt doen, je dromen en je verlangens. Iedereen heeft zo zijn eigen toekomstbeel ... Dosha-Test | Maharishi Ayurveda ... . Een ander woord voor de dingen die je nog een keer wilt doen, je dromen en je verlangens. Iedereen heeft zo zijn eigen toekomstbeelden, ook als je misschien geen 25 meer bent. -» Wat voor type ben ik? 10 Vragen - Ontwikkeld door: Hannah - Ontwikkeld op: 19.06.2017 - 17.475 keer opgeroepen - 16 mensen vinden het leuk In deze test Kun je testen wat voor persoon je nou bent. Wat voor type manager of leidinggevende u bent ...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Kusse
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Wat voor type bent u?.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer u op consult gaat bij een homeopaat zal deze u het hemd van het lijf vragen. Hij zoekt aan de hand van een groot aantal vragen over zowel lichamelijke als psychische kenmerken naar uw zgn. homeopathische ¿constitutiemiddel¿. Bent u kouwelijk of warmbloedig? Waar bent u bang voor? Zit uw pijn meestal links of rechts? Bent u extravert of verlegen? Een of enkele homeopathische geneesmiddelen passen precies bij u en uw klachten. Uiteindelijk is ieder mens uniek, dus eigenlijk zouden er zo¿n vier miljard homeopathische geneesmiddelen moeten zijn. Gelukkig is het toch mogelijk mensen in te delen naar typen. De 52 meest voorkomende geneesmiddeltypen heeft homeopathisch arts Frans Kusse in dit boekje beschreven. Wat voor type bent u, denk u? U zult merken bij het doorlezen van het boek dat er meerdere middelen zijn waarin u zich (gedeeltelijk) herkent. Het kan zijn dat u met het ene middel bijvoorbeeld van uw hoofdpijn en van een bepaalde angst wordt afgeholpen, maar dat een ander middels nodig is om het oude verdriet en de chronisch hoest te genezen. Frans Kusse studeerde andragogie aan de Universiteit van Amsterdam en combineerde deze studie met het uitvoeren van sociaal onderzoek. Daarna studeerde hij geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Tijdens zijn studie volgde hij de opleiding homeopathie voor artsen (SHO) en vestigde zich in oktober 1984 als arts voor homeopathie in Amsterdam. Naast de patiëntenzorg is hij hoofdredacteur van het tijdschrift voor homeopathische artsen (SSC), schrijft hij artikelen en heeft hij verschillende boeken gepubliceerd. Momenteel is hij tevens coördinator van de opleiding en nascholing.

Wil je het boek lezen?Wat voor type bent u? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Kusse. Lezen Wat voor type bent u? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN