Professionele groei van leraren en andere onderwijsprofessionals

Professionele groei van leraren en andere onderwijsprofessionals - Loes van Wessum | Tiliboo-afrobeat.com

...n Wessum is associate lector 'Leiderschap in Onderwijs en Opvoeding' bij de educatieve opleidingen van Windesheim Flevoland ... bol.com | Professionele identiteitsontwikkeling van ... ... . Ze onderzoekt de wijze waarop leraren, schoolleiders en besturen professioneel groeien - gericht op het leren van leerlingen - en hoe de schoolcultuur hieraan een bijdrage kan leveren. Professionele groei van leraren en andere onderwijsprofessionals (Paperback). In de afgelopen jaren hebben beide auteurs zich vanuit verschillende... Professionele groei van leraren en andere onderwijsprofessionals In de afgelopen jaren hebben beide auteurs zich vanuit ... Dr. Loes van Wessum - Windesheim ... ... Professionele groei van leraren en andere onderwijsprofessionals In de afgelopen jaren hebben beide auteurs zich vanuit verschillende invalshoeken beziggehouden met professionalisering van leraren ... Auteur Quinta Kools over haar boek 'Professionele groei van leraren en andere onderwijsprofessionals' (Gompel&Svacina, 2019) In de afgelopen jaren hebben bei... Hallo! Op zoek naar ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Loes van Wessum
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Professionele groei van leraren en andere onderwijsprofessionals.pdf

OMSCHRIJVING

In de afgelopen jaren hebben beide auteurs zich vanuit verschillende invalshoeken beziggehouden met professionalisering van leraren en de rol van de schoolleider daarbij. Ze hebben veel ervaring opgedaan met het begeleiden van professionaliseringstrajecten en met het zichtbaar maken en laten benoemen van de leeropbrengsten door leraren. Daardoor hebben ze goed zicht gekregen op de wijze waarop leraren werken aan hun professionele groei. De opgedane ervaring willen ze delen met anderen. Deze publicatie brengt hun gezamenlijke inzichten rond professionalisering van leraren bij elkaar. Het boek is opgebouwd uit twee delen. Het eerste deel biedt in vogelvlucht een theoretisch overzicht omtrent professionalisering van leraren. Het tweede deel presenteert een praktisch model voor het ontwerpen van professionaliseringstrajecten, het formuleren van de leerbehoeften en het in kaart brengen van de leeropbrengsten. Het model helpt lerende onderwijsprofessionals - leraren, lerarenopleiders, schoolleiders, bestuurders en onderwijsadviseurs - om grip te krijgen op hun leren. Het boek bevat links naar flitscolleges.

Wil je het boek lezen?Professionele groei van leraren en andere onderwijsprofessionals in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loes van Wessum. Lezen Professionele groei van leraren en andere onderwijsprofessionals Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN