Leerpleinen!

Leerpleinen! - Bureau Bisontekst | Tiliboo-afrobeat.com

...n op leerpleinen: breek uit de klas Scholen die het klassikale onderwijs doorbreken en overstappen op groepsoverstijgende units en leerpleinen, zien veel voordelen ... De 23 beste afbeeldingen van Leerpleinen | Thuisdecoratie ... ... . Maar bedenk vooraf heel goed waar je aan begint, zeggen ervaringsdeskundigen. Zonder samenwerking, structuur en draagvlak wordt het een fiasco. Critici van leerpleinen trekken de vergelijking met kantoortuinen waar bellende en pratende collega's zorgen voor een dalende arbeidsproductiviteit. Het hangt dus van de orde in klaslokaal of op leerplein af of er daadwerkelijk geleerd wordt. Bronnen. Marzano, R.J., Kopmels, D. (2007) Wat werkt bij onderwijsv ... Onderbouw - SG Panta Rhei ... . Het hangt dus van de orde in klaslokaal of op leerplein af of er daadwerkelijk geleerd wordt. Bronnen. Marzano, R.J., Kopmels, D. (2007) Wat werkt bij onderwijsverbetering? Er zijn verschillende soorten leerpleinen. Wanneer de school ervoor kiest om te werken met een leerplein, is de eerste...

INFORMATIE

AUTEUR
Bureau Bisontekst
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leerpleinen!.pdf

OMSCHRIJVING

Leerpleinen! 1e druk is een boek van Bureau Bisontekst uitgegeven bij CPS Uitgeverij. ISBN 9789065086181 Steeds meer scholen voeren een onderwijsleerplein in: een grote ruimte, waar tegelijkertijd meerdere groepen leerlingen werken onder het toeziend oog van meer dan één begeleider. Maar hoe zet je zo'n leerplein eigenlijk op? Wat is de inbreng van management, team, docenten, leerlingen? Aan welke voorwaarden moet een leerplein voldoen om succesvol te zijn? Op deze (en andere) organisatorische en inhoudelijke vragen geeft dit boek antwoord. Met boeiende ervaringsverhalen en practische tips.

Wil je het boek lezen?Leerpleinen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bureau Bisontekst. Lezen Leerpleinen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN