HELPENDE HANDEN

HELPENDE HANDEN - Greet Geenen | Tiliboo-afrobeat.com

...de Handen is dé reformatorische belangenvereniging voor mensen met een beperking en hun familieleden ... Homepage - De Helpende Hand ... . Helpende Handen ondersteunt mensen met een beperking bij het innemen van een betekenisvolle plaats in gezin, kerk en samenleving. Thuiszorg Helpende Hand heeft onlangs via van Loveren & Partners een klanttevredenheidsonderzoek gedaan. Hierin kunnen wij met trots zeggen dat we een goede score van 8,4 hebben behaald. Klik op onderstaande link om meer te lezen wat mensen van ons vinden. Rapport PREM 2019. Rapport PR ... Over ons - Stichting Helpende Handen ... . Klik op onderstaande link om meer te lezen wat mensen van ons vinden. Rapport PREM 2019. Rapport PREM 2020 Voor de hulp van Stichting Helpende Handen Nederland vragen wij een bijdrage van €4,- per keer. Levert dit problemen op, dan zijn wij niet voor niets een sociale onderneming, dan kunnen wij in overleg een maatwerk opl...

INFORMATIE

AUTEUR
Greet Geenen
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
HELPENDE HANDEN.pdf

OMSCHRIJVING

Basiswerk voor ieder die werkt met jonge kinderen en hun ouders Alle ouders dromen van een goede band met hun kind, elk kind heeft het vermogen zich aan de ouder te hechten. Toch is een hechte band tussen ouder en kind niet vanzelfsprekend. Door stresserende levensomstandigheden zoals armoede of vroege moeilijke gehechtheidservaringen van de ouder vinden ouder en kind elkaar soms niet. Dit maakt een kind kwetsbaar, want veilige gehechtheid biedt een kind meer kans op een gezonde ontwikkeling. Helpende handen verduidelijkt concepten van de gehechtheidstheorie aan de hand van voorbeelden van ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar. Het beschrijft hoe kinderen en ouders op een veilig of onveilig spoor terechtkomen en wat hulpverleners kunnen doen om veilige gehechtheid tussen ouder en kind te bevorderen. Essentieel is een relationele aanpak met oog voor kind én ouder. Daarnaast staan in het boek aanbevelingen voor beleid en organisaties. Zo biedt het handvatten om de preventie en hulpverlening aan kwetsbare ouders en kinderen te ondersteunen. Helpende handen groeide in dialoog met mensen in armoede, hulpverleners, beleidsverantwoordelijken en academici. Het is een inspiratiebron voor professionelen en vrijwilligers die met jonge kinderen en hun ouders werken, voor leidinggevenden van welzijnsorganisaties, gezondheidsinstanties en scholen, voor beleidsmakers, docenten en studenten.

Wil je het boek lezen?HELPENDE HANDEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greet Geenen. Lezen HELPENDE HANDEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN