Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder

Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder - Ian Graham | Tiliboo-afrobeat.com

...r is niets wonderbaarlijks aan een wonder ... Amazon.fr - Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder: de ... ... . Een wonder is niet meer dan een bijproduct dat zich voordoet wanneer de spirituele wetten vrijelijk mogen bewegen in de ruimte die wordt verschaft door een vertrouwend hart en een open geest.'' Met een flinke dosis humor en beeldende vergelijkingen geeft White Bull - via Ian Graham - waardevolle ... Bestel Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder van Ian Graham. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dag ... Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder - happyviewshop ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder, geschreven door Ian Graham, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 "Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder. Een wonder is niet meer dan een bijproduct dat zich voordoet wanneer de spirituele wetten vrijelijk mogen bewegen in de ruimte die wordt versch...

INFORMATIE

AUTEUR
Ian Graham
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder.pdf

OMSCHRIJVING

''Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder. Een wonder isniet meer dan een bijproduct dat zich voordoet wanneer despirituele wetten vrijelijk mogen bewegen in de ruimte die wordtverschaft door een vertrouwend hart en een open geest.''Met een flinke dosis humor en beeldende vergelijkingen geeft White Bull - via Ian Graham - waardevolle levensadviezen. Zijn boodschappen zijn sterk bekrachtigend, vooral door de krachtige liefdevolle energie die mensen bijna automatisch verlost van hun ballast. White Bull spreekt tot je hart, je wordt meegenomen naar een dieper level in jezelf. ''Jullie spreken graag over 'de andere wereld' alsof wij 'Spirits' ver weg en onbereikbaar zijn, maar wij zijn hier, waar jullie ook zijn. Er is geen onderscheid. Er is Eenheid.''Ian Graham wist niet wat hem overkwam toen White Bull zich tijdens een meditatie in 1983 opeens aan hem openbaarde en liet weten door hem heen te willen spreken. Tegen wil en dank aanvaarde hij zijn - zo bleek - levensmissie. Nu, ruim dertig jaar later, weet hij niet beter. White Bull en hij zijn perfect op elkaar afgestemd.De essentie van de wijze lessen van White Bull is door Ian Graham uit duizenden channelingen, lezingen en persoonlijke consulten, bijeengebracht in dit 'dip-inable' boek. 'Dip-inable' is een term die White Bull zelf introduceerde: Je kunt erin duiken en willekeurig een pagina openslaan, je zult precies vinden wat je op dat moment zoekt. Geen gewoon leesboek dus, maar een metgezel op het pad naar JeZelf.

Wil je het boek lezen?Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ian Graham. Lezen Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN