De Koran + Cd-Rom

De Koran + Cd-Rom - J. Kramers | Tiliboo-afrobeat.com

... + Cd-Rom (Hardcover). Voor wie geen moslim is, is alleen de Koran niet genoeg om de islam te begrijpen ... De Heilige Koran (inclusief CD-ROM, boek met leder omslag ... ... . Maar zonder bruikbare Koranvertaling... Beschrijving Wij zijn de goedkoopste van Nederland en België! Onze Koran MP3-CD's zijn de goedkoopste van Nederland en België! Voor slechts €5 per stuk hebt u een hele MP3-CD in handen! Korting krijgt u ook, want wanneer u 4 of meer CD's koopt ontvangt u minimaal 10% korting!. Koran MP3-CD's voor in de auto en thuis! De Koran is het heilige boek van de circa een miljard moslim ... GEHELE Koran MP3-CD kopen (verschillende reciteurs ... ... . Koran MP3-CD's voor in de auto en thuis! De Koran is het heilige boek van de circa een miljard moslims die over de gehele wereld leven. Het boek geldt als het woord van God. Het is een van de meest gelezen boeken, ook door mensen in het Nederlands taalgebied. De groep lezers neemt toe n...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Kramers
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Koran + Cd-Rom.pdf

OMSCHRIJVING

Voor wie geen moslim is, is alleen de Koran niet genoeg om de islam te begrijpen. Maar zonder bruikbare Koranvertaling die ook enige uitleg bevat, kan er bij een geïnteresseerde leek zelfs geen begin van begrip ontstaan voor een godsdienst die miljoenen mensen zelfrespect en eigenwaarde heeft gegeven, en nog steeds geeft. Nu de islam als godsdienst in het Nederlands taalgebied blijvend aanwezig is, is het belangrijker dan ooit om niet alleen de verschillen maar ook de overeenkomsten tussen Bijbel en Koran te kunnen traceren en bestuderen. Daarin komt deze gezaghebbende Koranvertaling van de Leidse arabist prof.dr.H.H.Kramers de lezer tegemoet. De bewerkers, de arabisten drs.Asad Jaber en dr.Hans Jansen, hebben een grote hoeveelheid noten toegevoegd, vaak opmerkingen uit de klassieke moslimse Korancommentaren. De verwijzingen naar de Bijbel die de Koran bevat, worden zoveel mogelijk geïdentificeerd, en tevens worden de parallellen die er bestaan tussen de Koran en de Bijbel gesignaleerd. Een verhelderende inleiding en een zeer uitgebreid namen- en zakenregister completeren deze zorgvuldige editie in de oorspronkelijke versvorm.De toegevoegde CD-rom, waarop de hele Korantekst staat en die is voorzien van zoekfuncties, is een uitstekend hulpmiddel bij de bestudering van de vaak complexe tekst.

Wil je het boek lezen?De Koran + Cd-Rom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Kramers. Lezen De Koran + Cd-Rom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN