Cristiano Ronaldo. De biografie

Cristiano Ronaldo. De biografie - Guillem Balagué | Tiliboo-afrobeat.com

...afie van Cristiano Ronaldo gaat over de carrière van de superster van Real Madrid ... Cristiano Ronaldo - vanstockum.nl ... . De voetballer is veelal geliefd of gehaat, maar heeft een enorme weg moeten afleggen om te staan waar hij staat. Dit boek vertelt zijn achtergrond. Over Cristiano Ronaldo. Vind hier de biografie van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, maar ook van trainers als José Mourinho en Pep Guardiola! Bezoek de pagina… Formule 1 & Motorsport; Voetbal Biografieboeken.nl heeft een aanbod van de beste voetbalbiografieën die je kan vinden. Vind hier ... Cristiano Ronaldo De biografie herkomst, de ontwikkeling ... ... .nl heeft een aanbod van de beste voetbalbiografieën die je kan vinden. Vind hier de biografie van de voetballer die bij jou past. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Funchal, 5 februari 1985) is een Portugees profvoetballer die bij voorkeur als linksbuiten speelt. Hij verruilde in 2018 Real Madrid voor Juventus.Voorafgaand speelde hij voor Sporting Lissabon en Manchester United.Tot 2013 was hij de duurste vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Guillem Balagué
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Cristiano Ronaldo. De biografie.pdf

OMSCHRIJVING

Topvoetballer Cristiano Ronaldo behoeft weinig introductie. De meest succesvolle en bekende voetballer ter wereld maakte ruim 400 doelpunten in zijn carrière en verbrak vele andere doelpuntenrecords. Verschillende malen werd hij verkozen tot beste voetballer ter wereld en in 2009 was zijn transfer van Manchester United naar Real Madrid met 80 miljoen pond de duurste ter wereld. Toch is er niet heel veel bekend over de voetballer die opgroeide op het Portugese eiland Madeira. Dit is de meest uitgebreide biografie over Cristiano Ronaldo, geschreven door bestsellerauteur Guillem Balague.

Wil je het boek lezen?Cristiano Ronaldo. De biografie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guillem Balagué. Lezen Cristiano Ronaldo. De biografie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN