Astrologie voor de ziel

Astrologie voor de ziel - Spiller | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Astrologie voor de ziel. Het boek is haast een bijbeltje voor mij ... Rainbow Dimensions - ZeelandNet ... . Ik heb de eerste druk van 2001 in het nederlands Soms kom ik iemand tegen en dan pak ik het boek opnieuw. het heeft mij geholpen, ook geef ik het boek aan anderen mee, zodat ze zelf op onderzoek kunnen gaan. Astrologie voor de ziel 18 maart 2020 - Duration: 34:25. Bob Kukler 2,843 views. 34:25. Op God vertrouwen of op jezelf vertrouwen (1) - Joyce Meyer ... Haar Astrologie voor de ziel is gebaseerd op een grondige kennis van ... Astrologie voor de ziel 20 mei 2020 - YouTube ... ... Haar Astrologie voor de ziel is gebaseerd op een grondige kennis van de zogenaamde maansknopen (de punten waar de banen die de aarde om de maan en om de zon trekt elkaar raken). De maan in de astrologie heeft ook invloed op onze gevoelens en stemmingen. De maan toont ons bovendien hoe we onszelf graag ...

INFORMATIE

AUTEUR
Spiller
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Astrologie voor de ziel.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zijn onze diepste verlangens, onze verborgen talenten... en hoe kunnen we negatieve invloeden afweren die ons geluk bedreigen? Volgens de Amerikaanse astrologe Jan Spiller is de gangbare astrologie van de zonnetekens niet volledig als we op deze vragen een helder antwoord willen krijgen. Haar Astrologie voor de ziel is gebaseerd op een grondige kennis van de zogenaamde maansknopen (de punten waar de banen die de aarde om de maan en om de zon trekt elkaar raken). De maan in de astrologie heeft ook invloed op onze gevoelens en stemmingen. De maan toont ons bovendien hoe we onszelf graag zien. Via een tabel achter in het boek zijn de maansknopen makkelijk te vinden. Astrologie voor de ziel geeft je inzicht in onder andere: - specifieke talenten die je bezit: de fundamenten van een succesvol leven; - tendensen in je persoonlijkheid die maken dat je je doel voorbij schiet; - de wijze waarop liefdesrelaties tot stand komen of juist aan je neus voorbijgaan; - helende affirmaties voor het losmaken van positieve energie. Astrologie voor de ziel is een toegankelijk, helder geschreven boek, dat zeker een groot publiek zal aanspreken. Wat zijn de maansknopen? De knopen van de Maan zijn geen hemellichamen; ze zijn de punten waar de baan van de Maan rond de aarde het pad van de aarde rond de Zon kruist. De maansknopen verplaatsen zich tegen de richting van de klok in. De Noordelijke Maansknoop is de stijgende knoop (het punt het dichtst bij onze Noordpool) en de Zuidelijke Maansknoop is de dalende knoop (het punt het dichtst bij onze Zuidpool). Ze staan altijd exact 180 graden van elkaar verwijderd. Sommige astrologen werken met de posities van de 'ware knopen' (in de berekening waarvan de feitelijke schommelingen in de baan van de Maan verdisconteerd zijn) en andere astrologen gebruiken de 'gemiddelde knopen' (waarbij geen rekening met de schommelingen wordt gehouden). Jan Spiller werkt met de ware Maansknopen. Het verschil tussen de posities van de ware en de gemiddelde Maansknopen bedraagt nooit meer dan 1 graad en 45 minuten (1045').

Wil je het boek lezen?Astrologie voor de ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Spiller. Lezen Astrologie voor de ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN