Mindful bevallen

Mindful bevallen - Nancy Bardacke | Tiliboo-afrobeat.com

...dful Zwanger & Bevallen helpt je om rust te vinden in al deze onzekerheid ... Zwanger? Misschien is Hypnobirthing of mindful bevallen ... ... . Om ontpannen te genieten van je zwangerschap. We hebben een unieke training samengesteld waarin we een complete zwangerschapscursus combineren met mindfulness technieken. Zie je op tegen de bevalling? 'Mindful bevallen' is het eerste boek dat de kracht van mindfulness toepast op de zwangerschap en de bevalling. In dit boek combineert de Amerikaanse verloskundige Nancy Bardacke inzichten en informatie omtrent mindfulness, meditatietechnieken, yogaoefeningen en pijnmanagement. Kinderen zijn al mindful. ... Ze helpt vrouwen om op een zo natuurlijk ... Margot Bevalt - (online) mindful zwangerschapscursus en ... ... . Kinderen zijn al mindful. ... Ze helpt vrouwen om op een zo natuurlijk en ontspannen mogelijke manier te bevallen en minder pijn en angst te ervaren. Daarvoor maakt ze gebruik van HypnoBirthing- en mindfulnesstechnieken. In 2017 schreef zij hierover het boek 'Ik ga Relaxed Bevallen'. `Mindful bevallen i...

INFORMATIE

AUTEUR
Nancy Bardacke
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Mindful bevallen.pdf

OMSCHRIJVING

'Mindful bevallen' is het eerste boek dat de kracht van mindfulness toepast op de zwangerschap en de bevalling. In dit boek combineert de Amerikaanse verloskundige Nancy Bardacke inzichten en informatie omtrent mindfulness, meditatietechnieken, yogaoefeningen en pijnmanagement. Door het toepassen van mindfulnessoefeningen kun je je gedegen voorbereiden op een bevalling en krijg je meer inzicht in het proces van zwangerschap en bevalling. Je zult bevrediging en vreugde kunnen vinden in het proces zelf - hoe het ook zal verlopen. 'Mindful bevallen' geeft je een handvat om compleet aanwezig te zijn op een van de meest bijzondere momenten van je leven.

Wil je het boek lezen?Mindful bevallen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nancy Bardacke. Lezen Mindful bevallen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN