Kamasutra

Kamasutra - Deepak Chopra | Tiliboo-afrobeat.com

...tra-technieken die sex nog beter maken. Verbeter je missionarissenstandje met deze nieuwe moves ... Startpagina voor alles over kamasutra, sexbeleving en erotiek, ... ... 180+ Kama Sutra Sex Positions | World's Largest Collection ... ... tra-technieken die sex nog beter maken. Verbeter je missionarissenstandje met deze nieuwe moves. Door Redactie Men's Health. 27/09/2018 Getty Images. De Kamasutra wordt beschouwd als het belangrijkste Indiase leerboek over het uitvoeren van seksuele handelingen.Het werd samengesteld door Vatsyayana, vermoedelijk in de tweede eeuw n.C. Het behandelt tot in bijzonderheden o...

INFORMATIE

AUTEUR
Deepak Chopra
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
Kamasutra.pdf

OMSCHRIJVING

SPIRITUALITEIT & SEKSUALITEITSeksualiteit is een kunst die geoefend en ontwikkeld dient te worden om genot te kunnen geven aan man en vrouw. Wie zich wil bekwamen in die kunst zal merken dat seks niet alleen het lichaam, maar ook de geest en uiteindelijk de ziel voedt en bevredigt. De Kamasutra is daar het handboek bij uitstek voor omdat het zowel seksuele technieken als kussen, standjes en het bereiken van een orgasme behandelt, maar ook uitvoerig ingaat op hofmakerij, verleidingen en de plaats van de liefde in het leven.De Kamasutra werd in de vierde eeuw na Christus door de Indiase leraar Mallanaga Vatsyayana samengesteld als handboek voor het bedrijven van de liefde. In de loop der eeuwen vond deze klassieke erotische tekst zijn weg naar vele slaapkamers om te dienen als aansporing en inspiratie voor een intens, liefdevol en rijk gevarieerd seksleven.DEEPAK CHOPRA, BEKEND VAN ZIJN BOEKEN OVER SPIRITUELE WETTEN, MAAKT OPNIEUW WAARDEVOLLE INDIASE WIJSHEID BESCHIKBAAR EN INZICHTELIJK VOOR DE WESTERSE MENS.Met veel respect voor de authenticiteit van de Kamasutra bewerkte hij de 35 klassieke hoofdstukken en voegde er zijn eigentijdse oefeningen voor liefdevolle seksuele relaties aan toe: de Zeven spirituele wetten van de liefde. Zo verbindt hij de oudst bekende erotische tekst met onze moderne wereld. De intimiteit en ontroering, maar ook de opwinding en nieuwsgierigheid, het experiment en de overgave van seksualiteit zijn immers van alle tijden.De schitterende illustraties, gemaakt door Indiase kunstenaars op verzoek van Deepak Chopra zelf, maken deze bewerking van de Kamasutra tot een onmisbare bron van plezier en opwindende ontdekkingen in elke slaapkamer.

Wil je het boek lezen?Kamasutra in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deepak Chopra. Lezen Kamasutra Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN