Het spreken van de kerk in de theologie van dr. J. Koopmans

Het spreken van de kerk in de theologie van dr. J. Koopmans - C.C. den Hertog | Tiliboo-afrobeat.com

...eken van de kerk in de theologie van dr. J ... Het spreken van de kerk in de theologie van dr. J ... ... . Koopmans ACADEMISCH PROEFSCHRIFT ter verkrijging van de graad Doctor of Philosophy aan de Vrije Universiteit Amsterdam, op gezag van de rector magnificus prof.dr. V. Subramaniam, in het openbaar te verdedigen ten overstaan van de promotiecommissie van de Faculteit Religie en Theologie Het spreken van de kerk in de theologie van dr. J. Koopmans. / den Hertog, C.C. Kok Boekencentrum, 2018. 304 p. Resear ... Het spreken van de kerk in de theologie van dr. J. Koopmans ... .C. Kok Boekencentrum, 2018. 304 p. Research output: PhD Thesis › PhD Thesis - Research VU, graduation VU Het spreken van de kerk Eerder onderzoek naar de theologie van dr J.Koopmans Vraagstelling en belang van het onderzoek Werkwijze 17 17 25 32 36 37 Hoofdstuk 2 1. Jan Koopmans (Sliedrecht, 26 mei 1905 - Amsterdam, 24 maart 1945) was een Nederlands theoloog die on...

INFORMATIE

AUTEUR
C.C. den Hertog
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het spreken van de kerk in de theologie van dr. J. Koopmans.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn pamflet Bijna te laat! wees predikant J. Koopmans (1905-1945) in 1940 op de werkelijke bedoelingen van de bezetter met de Joden. Ook in andere teksten wees hij een weg in de verwarring die de bezetting met zich meebracht. Wat is het verband tussen deze teksten en zijn theologie? Wat heeft dat voor vandaag te zeggen? Theoloog C.C. den Hertog gaat in deze wetenschappelijke studie op deze vragen in.

Wil je het boek lezen?Het spreken van de kerk in de theologie van dr. J. Koopmans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.C. den Hertog. Lezen Het spreken van de kerk in de theologie van dr. J. Koopmans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN