Het begeleiden van praktijkonderzoek

Het begeleiden van praktijkonderzoek - Nel Verhoeven | Tiliboo-afrobeat.com

...hoeven is werkzaam als DEAN van de Academies voor Economie & Management / Scaldis ... Het begeleiden van praktijkonderzoek.nl - Tools ... . In die functie is zij verantwoordelijk voor het onderwijs en onderzoek aan beide academies. Daarnaast heeft zij veel ervaring met het begeleiden van praktijkonderzoek en het ontwikkelen en verzorgen van lesprogramma's Onderzoek & Statistiek voor het hoger onderwijs. Het begeleiden van praktijkonderzoek 1e druk is een boek van Nel Verhoeven uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789089536402 In deze uitgave vindt u informatie over de belangrijkste beg ... Het begeleiden van praktijkonderzoek [e-Book] - Nel ... ... . ISBN 9789089536402 In deze uitgave vindt u informatie over de belangrijkste begeleidingsmodellen, de verschillende rollen die een begeleider kan spelen, de mate van systematiek in de aanpak en de communicatie tijdens het project. Het begeleiden van praktijkonderzoek is een praktische handleiding voor docente...

INFORMATIE

AUTEUR
Nel Verhoeven
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het begeleiden van praktijkonderzoek.pdf

OMSCHRIJVING

Het begeleiden van praktijkonderzoek 1e druk is een boek van Nel Verhoeven uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789089536402 In deze uitgave vindt u informatie over de belangrijkste begeleidingsmodellen, de verschillende rollen die een begeleider kan spelen, de mate van systematiek in de aanpak en de communicatie tijdens het project. Het constructivisme is daarbij de leidraad. Verder wordt een aantal praktische zaken besproken zoals de planning, het intakegesprek, de begeleidingsbijeenkomsten en de beoordeling. Er wordt zowel op individuele begeleiding van studenten als op groepsbegeleiding ingegaan.Website met vele extra'sOp de bijbehorende website vindt u veel extra informatie en hulpmiddelen, zoals formulieren, logboeken, mindmapprogramma´s en achtergrondinformatie over effectief communiceren en het ontwikkelen van een onderzoekende houding bij studenten.

Wil je het boek lezen?Het begeleiden van praktijkonderzoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nel Verhoeven. Lezen Het begeleiden van praktijkonderzoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN