Vakkennis opbouwen in onderzoek

Vakkennis opbouwen in onderzoek - Lorien de Koning | Tiliboo-afrobeat.com

...s opbouwen in onderzoek van Lorien de Koning kopen? Hier zie je waar het boek te koop is ... De opbouw van een verslag of rapport - Taaluilen ... . Paperback, ISBN 9789023251019. Vakkennis opbouwen in onderzoek. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 28,25 Excl. BTW check Volledige prijs. Vakkennis opbouwen in onderzoek wordt 2 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek ... Vakkennis opbouwen in onderzoek - Lorien de Koning ... ... . Vakkennis opbouwen in onderzoek wordt 2 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Vakkennis opbouwen in onderzoek. 'Vakkennis opbouwen in onderzoek, ontwikkelingsgericht onderwijs in de bovenbouw' door Lorien de Koning - Onze prijs: ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lorien de Koning
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Vakkennis opbouwen in onderzoek.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is er mooier dan leren vanuit eigen vragen? Veel bovenbouwleerkrachten nemen dit graag als uitgangspunt voor de leerlingen. Maar hoe organiseer je dit, hoe voldoe je aan de kerndoelen en wat vraagt het van jou als leerkracht?In dit basisboek geven we een handvat aan leerkrachten die hun onderwijs samen met leerlingen willen opbouwen. Uitgangspunt is daarbij het inrichten van rijke onderzoeksactiviteiten die als context dienen voor leren en ontwikkelen.De vakken staan niet apart. We zetten in op de bereidheid van leerlingen om vragen te stellen over de wereld, actuele kwesties en ervaringen.In de onderzoeksactiviteiten die leerlingen ondernemen is aandacht voor vakinhouden in combinatie met vragen van de groep en kwesties uit de echte wereld. In dit boek staan theoretische onderbouwingen en ook praktische voorbeelden die de uitvoerbaarheid van de onderzoeksactiviteiten vergroten en leiden tot de gewenste leeropbrengsten. Vakken en vorming in onderzoek is een boek voor alle leerkrachten in de bovenbouw die willen ontwikkelen en innoveren. Het boek is ook geschikt voor studenten van pabo en pedagogiek.

Wil je het boek lezen?Vakkennis opbouwen in onderzoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lorien de Koning. Lezen Vakkennis opbouwen in onderzoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN