Statistisch onderzoek met SPSS for Windows

Statistisch onderzoek met SPSS for Windows - J. van Dalen | Tiliboo-afrobeat.com

...sch onderzoek met SPSS for Windows 2e druk is een boek van J ... Statistisch onderzoek met SPSS for Windows door E. de ... ... . van Dalen uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059312661 Dit studieboek behandelt de achtergrond, toepassing en uitkomsten van veelgebruikte statistische onderzoeksinstrumenten, zoals kruistabellen, t-toetsen, variantieanalyse en correlatiecoëfficiënten. Koop Statistisch onderzoek met spss for windows van Dalen, J. van met ISBN 9789059312661. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Statistisc ... Studystore | Werkboek statistisch onderzoek met spss for ... ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Statistisch onderzoek met SPSS for Windows Werkboek van Jan van Dalen, 9789051898644 voor € 33,95 bij Boom hoger onderwijs. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. OMSCHRIJVING. Statistisch onderzoek met SPSS for Windows Werkboek 1e druk is een boek van J. van Dalen uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789051898644 Dit...

INFORMATIE

AUTEUR
J. van Dalen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Statistisch onderzoek met SPSS for Windows.pdf

OMSCHRIJVING

Statistisch onderzoek met SPSS for Windows 2e druk is een boek van J. van Dalen uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059312661 Dit studieboek behandelt de achtergrond, toepassing en uitkomsten van veelgebruikte statistische onderzoeksinstrumenten, zoals kruistabellen, t-toetsen, variantieanalyse en correlatiecoëfficiënten. Ook wordt ingegaan op de betekenis van interactie-effecten en doorkruisende invloeden. Het boek sluit af met een uitgebreid hoofdstuk over regressieanalyse.Het belang van statistische onderzoeksvaardigheden en van betekenisgeving aan kwantitatieve gegevens en resultaten is sterk toegenomen door de beschikbaarheid van kwantitatieve gegevens over uiteenlopende verschijnselen, de behoefte aan kwantitatief onderbouwde rapportages en de toepassing van krachtige computers met geavanceerde programma's door meer en meer mensen. In het boek wordt daarom een globale uitleg gegeven van relevante statistisch-theoretische begrippen en de werking van het computerprogramma SPSS for Windows. Vervolgens worden uiteenlopende statistische methoden en technieken uitgelegd aan de hand van een eenvoudige case.

Wil je het boek lezen?Statistisch onderzoek met SPSS for Windows in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. van Dalen. Lezen Statistisch onderzoek met SPSS for Windows Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN