Mijn moestuin

Mijn moestuin - Wim Lybaert | Tiliboo-afrobeat.com

...nMoestuin.nl proberen wij u, de beginner, maar ook de expert, meer inzicht te geven in alles wat komt kijken bij een moestuin ... MijnMoestuin.nl | Moestuinkalender ... . Zo is er informatie te vinden over verschillende groenten, over de mogelijkheden voor een moestuin op een kleine ruimte, bijvoorbeeld een terras of balkon. Maar ook tips en ideeën wat te doen met je groenten. Een tuinkalender voor de moestuin, voor de teelt van jouw groenten en fruit Mijn Moestuin.nl - Alle informatie die u nodig heeft voor uw moestuin Een Makkelijke Moestuin opzetten kan het hele jaar door. Alleen in d ... Mijn moestuin - Laurence Machiels, Wim Lybaert ... ... .nl - Alle informatie die u nodig heeft voor uw moestuin Een Makkelijke Moestuin opzetten kan het hele jaar door. Alleen in december en januari kan je niets zaaien of planten. Bovendien: je zet 'm niet alleen op voor het komende seizoen, maar óók voor alle jaren daarna. Dus hoe eerder je begint, hoe meer profijt je ervan hebt. Geschreven bij Mijn moestu...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Lybaert
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn moestuin.pdf

OMSCHRIJVING

Droom je van een eigen moestuin, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Wil je graag je eigen groenten kweken, maar heb je helemaal geen tuinervaring? Of ben je een ervaren moestuinier en op zoek naar de ultieme tips voor nóg prachtiger groenten?Vijf jaar geleden bundelde Vlaanderens populairste moestuinman Wim Lybaert al zijn kennis, passie en tientallen jaren moestuinervaring tot één compleet boek. Met Mijn Moestuin kan de groenteleek zelfverzekerd aan de slag en de meest doorgewinterde moestuinier krijgt een schat aan informatie. Hoe zaai je succesvol, hoe begin je aan een teeltplan en met welke (biologische!) middeltjes wapen je je groenten tegen ziekten en plagen? Wim verklapt je zijn trucs om dikke, zoete tomaten te kweken, om de wortelvlieg te verschalken, je eigen aspergebed aan te leggen en de perfecte compost te 'oogsten'.Je krijgt er een moestuinkalender bij, waardoor je nooit meer achterophinkt, en als extraatje 37 nieuwe, overzichtelijke groentefiches. Voor nog meer moestuinplezier.Meer boeken van Wim Lybaert.

Wil je het boek lezen?Mijn moestuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Lybaert. Lezen Mijn moestuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN