Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn

Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn - Paul Rijnders | Tiliboo-afrobeat.com

...ende psychologische interventies voor de eerste lijn 1e druk is een boek van Paul Rijnders uitgegeven bij Boom Cure & Care ... Het PrOP-model: kortdurende psychologische interventies ... ... . ISBN 9789085069577 Met Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn worden pati nten met psychische klachten in aanzienlijk minder sessies dan gebruikelijk geholpen. Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn Door Els Heene ( Redacteur ) , Paul Rijnders ( Redacteur ) Boek Bovendien kan kortdurende therapie juist bij kinderen en jongeren helpen blokkades in de ontwikkeling op te heffen en aan te zetten tot verandering. Dit stappenplan voor kinderen en jongeren is een praktische aanvulling op het handboek, Kortdurende psychologische inter ... KPI- Kortdurende psychologische interventies voor de ... ... . Dit stappenplan voor kinderen en jongeren is een praktische aanvulling op het handboek, Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn (KPI). Dit artikel is gebaseerd op: Rijnders P & Heene E (red) Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn (Amsterdam: Uitgeverij Boom), dat deze maand verschijn...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Rijnders
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn.pdf

OMSCHRIJVING

Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn 1e druk is een boek van Paul Rijnders uitgegeven bij Boom Cure & Care. ISBN 9789085069577 Met Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn worden pati nten met psychische klachten in aanzienlijk minder sessies dan gebruikelijk geholpen. Deze methode voor de eerste lijn richt zich op het verhogen van de zelfredzaamheid van pati nten.Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie heeft 8 procent van de bevolking psychische klachten die niet vanzelf overgaan en die leiden tot problemen in relaties, op het werk, op school en bij de opvoeding. Dankzij Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn doorgronden pati nten sneller hun klachten en leren ze hun gedrag en gewoonten aan te passen. In het boek worden de methode, de achtergronden en de toepassingsgebieden beschreven en met praktijkvoorbeelden ge llustreerd. Hiernaast verschijnen twee stappenplannen (voor volwassenen en voor kinderen). Het boek is bestemd voor eenieder die in de eerste lijn werkzaam is, zoals psychologen, SPV'ers, huisartsen, maatschappelijk werkenden en psychiaters, klinisch psychologen en medisch specialisten.

Wil je het boek lezen?Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Rijnders. Lezen Kortdurende psychologische interventies voor de eerste lijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN