Het verloren symbool

Het verloren symbool - Dan Brown | Tiliboo-afrobeat.com

...oren Symbool (The Lost Symbol) is een boek geschreven door de Amerikaanse schrijver Dan Brown ... Het verloren symbool - Dan Brown | Boeken.com ... .Het werd op 15 september 2009 gepubliceerd en is het derde boek waarin protagonist Robert Langdon verschijnt. De gebeurtenissen vinden plaats na Het Bernini Mysterie en De Da Vinci Code en spelen zich af in een tijdsperiode van twaalf uur.. De Nederlandse vertaling werd verzorgd door een ... Het Verloren Symbool van Dan Brown is het razend spannende boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Robert Langdon, hoogl ... Leestip: Het verloren symbool | Scholieren.com ... . Een verhaal vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap. Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad waar de grootste geheimen uit de geschiedenis verborgen ... Het verloren symbool. Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het e...

INFORMATIE

AUTEUR
Dan Brown
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het verloren symbool.pdf

OMSCHRIJVING

Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste verborgen geheimen uit de geschiedenis. Zijn goede vriend Peter Solomon, prominent lid van de vrijmetselarij en filantroop, is ontvoerd en verkeert in levensgevaar. Solomons kidnapper wil maar een ding: dat Langdon de codes van het mysterieuze genootschap ontcijfert en de legendarische macht die daardoor vrijkomt overdraagt. Langdon kan niet anders dan het spel meespelen. Hij krijgt hulp van Katherine, Solomons zus, een vooraanstaand wetenschapper die de kracht van het menselijk denken bestudeert. Lukt het hun de geheimen van Washington te ontraadselen? Want wat hadden de idealen van de geestelijk vaders van de Verenigde Staten gemeen met de denkbeelden van de vrijmetselarij? En kan die kennis Solomons leven en het voortbestaan van de wereld veiligstellen?

Wil je het boek lezen?Het verloren symbool in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dan Brown. Lezen Het verloren symbool Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN