De bloementuin van Harper House - De zwarte roos

De bloementuin van Harper House - De zwarte roos - Nora Roberts | Tiliboo-afrobeat.com

...ementuin van Harper House De Bloementuin van Harper House is een trilogie, uitgegeven door uitgeverij Harlequin ... Nora Roberts - De zwarte roos - De bloementuin van Harper ... ... . De boeken zijn in een speciaal luxe formaat gepubliceerd en bevatten alle drie ruim driehonderd pagina's. De trilogie bestaat uit de boeken De Blauwe Dahlia, De Zwarte Roos en De Rode Lelie. De bloementuin van Harper House - De zwarte roos (Paperback). Drie vrouwen ontmoeten elkaar op een keerpunt in hun leven. Ieder van hen zoekt naar een... De bloementuin van Harper House 2 - De zwarte roos (Paperback). Het landgoed ... bol.com | De bloementuin van Harper House - De zwarte roos ... ... . Ieder van hen zoekt naar een... De bloementuin van Harper House 2 - De zwarte roos (Paperback). Het landgoed Harper House, met zijn prachtige tuin, staat er al eeuwen, en net zo lang... Recensie: De Zwarte Roos - Nora Roberts Het landgoed Harper House bestaat al eeuwen, evenals het gerucht dat het er spookt. Rosalind is door d...

INFORMATIE

AUTEUR
Nora Roberts
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De bloementuin van Harper House - De zwarte roos.pdf

OMSCHRIJVING

Drie vrouwen ontmoeten elkaar op een keerpunt in hun leven. Ieder van hen zoekt naar een manier om verder te groeien. Bij elkaar vinden ze de moed om risico's te nemen en de toekomst te omarmen. Het leven heeft Rosalind Harper sterk gemaakt, sterk genoeg om elke storm het hoofd te bieden. Vroeg achtergebleven als weduwe met drie zoons, sloot ze een tweede huwelijk, dat op een ramp uitliep. Maar ze kwam het te boven en begon een tuincentrum, dat inmiddels een bloeiend bedrijf is. En meer: een symbool van hoop en onafhankelijkheid. Nu wordt haar toekomst bedreigd, en ze weet dat ze deze strijd niet alleen kan voeren. Omdat de sleutel in het verleden ligt, schakelt ze genealoog Mitchell Carnegie in. Het is een stap die onverwachte gevolgen heeft, want ze wordt verliefd op hem. En terwijl de liefde tussen hen ontkiemt, groeit ook het gevaar.

Wil je het boek lezen?De bloementuin van Harper House - De zwarte roos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nora Roberts. Lezen De bloementuin van Harper House - De zwarte roos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN