De Autobiografie

De Autobiografie - G. Ramsay | Tiliboo-afrobeat.com

...obiografie (Grieks: αὐτός zelf, βίος leven, γράφειν schrijven) is de beschrijving die iemand geeft van zijn eigen levensloop ... PDF Autobiografie - Elenchis ... .De meeste schrijvers beginnen pas op gevorderde leeftijd aan hun autobiografie, die dan ook terugblikt op hun hele leven. De autobiografie wordt daardoor onderscheiden van het dagboek dat direct op de gebeurtenissen reageert. Nederlandse vertaling van de beroemde autobiografie van een van de Founding Fathers. Het boek wordt vaak beschouwd als het eerste Amerikaanse boek dat in Europa serieus werd genomen. Benjamin Franklin (1706-1790) was tijdens ... Autobiografie - Wikipedia ... . Het boek wordt vaak beschouwd als het eerste Amerikaanse boek dat in Europa serieus werd genomen. Benjamin Franklin (1706-1790) was tijdens zijn leven waarschijnlijk de bekendste Amerikaan ter wereld. Welk lidwoord (de of het): "de autobiografie" of "het autobiografie", wij helpen je graag. Maar de term 'autobiografie' mag dit lijvige boek inderdaad niet hebben. Het leest meer weg als een oude man die...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Ramsay
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Autobiografie.pdf

OMSCHRIJVING

Ongemanierd, luidruchtig, gedreven en ongelooflijk eigenwijs. Zo omschrijven veel mensen Gordon Ramsay. Maar in zijn autobiografie staat zijn eigen verhaal. Zo vertelt hij openhartig over zijn moeilijke jeugd, de heroïneverslaving van zijn broer, zijn mislukte voetbalcarrière en hoe hij de beroemdste en beruchtste kok ter wereld werd.

Wil je het boek lezen?De Autobiografie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Ramsay. Lezen De Autobiografie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN