Wild en bijster land

Wild en bijster land - Martien Frijns | Tiliboo-afrobeat.com

... gaat Wild en bijster land. Met bijdragen van Rob Bijlsma (winnaar Edgar Donckerprijs, genomineerd voor de Jan Wolkersprijs, auteur van Mijn roofvogels); Machiel Bosch, Luc Enting, Clemens Driessen, Martien Frijns, Michiel Purmer, Jozef Keulartz, Martin Drenthen, Adinda Crans, Jeroen Bosch, Wim van der Putten, Paul Abels en Martijn Bezemer ... Wild en bijster land : Planken Wambuis | Informatie voor ... ... . Wild en bijster land 1 1e druk is een boek uitgegeven bij Samenwerkende Uitgevers Vof. ISBN 9789072603968 Wildernis bestaat niet meer in Nederland. Hoe hard we ook zoeken naar ongerepte natuur, overal zijn de sporen van menselijk ingrijpen zichtbaar. In Het Deelerwoud - Wild en Bijster land verkennen zeven mannen dit natuurgebied, dat midden op de Veluwe ligt. Natuurmonumenten verwierf het gebied in 1967 na een zeer succes ... Het Deelerwoud: Wild en bijster land — [email protected] ... . ISBN 9789072603968 Wildernis bestaat niet meer in Nederland. Hoe hard we ook zoeken naar ongerepte natuur, overal zijn de sporen van menselijk ingrijpen zichtbaar. In Het Deelerwoud - Wild en Bijster land verkennen zeven mannen dit natuurgebied, dat midden op de Veluwe ligt. Natuurmonumenten verwierf het gebied in 1967 na een zeer succesvolle landelijke actie - een van de eerst...

INFORMATIE

AUTEUR
Martien Frijns
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wild en bijster land.pdf

OMSCHRIJVING

Wildernis bestaat niet meer in Nederland. Hoe hard we ook zoeken naar ongerepte natuur, overal zijn de sporen van menselijk ingrijpen zichtbaar. In dit boek zwerven we rond door Planken Wambuis, een ruig gebied op de Veluwe waar de tekenen van menselijke aanwezigheid verder weg zijn dan elders. Wat kan de geschiedenis van zo'n gebied ons leren over de waarde van de natuur en de verantwoordelijkheden van de mens? Daarover gaat Wild en bijster land. 'Het is echt een bladerboek en zelfs als je nog nooit op Planken Wambuis geweest bent, en in een verre uithoek van ons land woont, dan denk je, goh, ik moet er toch een keer heen gaan. Én het gaat nog over veel meer dan Planken Wambuis. Het gaat over natuur in Nederland.''Prachtig vormgegeven met fantastische illustraties. Een echt kijk-, blader en leesboek. Jean-Pierre Geelen, jurylid van de Jan Wolkersprijs 2014 tijdens de bekendmaking van de vijf genomineerden in de uitzending van Vroege Vogels, 7 september 2014.

Wil je het boek lezen?Wild en bijster land in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martien Frijns. Lezen Wild en bijster land Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN