VMBO in perspectief

VMBO in perspectief - Frank Studulski | Tiliboo-afrobeat.com

...n methodes uit voor nichemarkten, zoals PERSPECTIEF mbo (Retail en Logistiek) en vmbo, BRICKS voor tweetalig onderwijs en Kiem voor praktijkonderwijs ... EduHintOVD | mbo ... . Sinds 2012 maakt het team van ontwikkelaars, auteurs en didactisch experts bij EduHint methodes voor vo en mbo. Vmbo in perspectief geeft een overzicht van de ontwikkelingen in het vmbo. Onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn: de opzet van het vmbo, de zorg, de pedagogiek, de examens, de docent, de innovaties in de sectoren, de nieuwe gebouwen en de loopbaanbegeleiding. Beste bezoeker, Normaliter log je hier in op de PERSPECTIEF-methodesite voor ons digitale lesmateriaal. Deze site is nu offline. Hiervoor in de pla ... OVD PERSPECTIEF - Begrippenlijst VMBO ... . Beste bezoeker, Normaliter log je hier in op de PERSPECTIEF-methodesite voor ons digitale lesmateriaal. Deze site is nu offline. Hiervoor in de plaats bieden we het PERSPECTIEF-lesmateriaal aan op het intelligente online leerplatform van EduHintOVD.. Dit leerplatform bie...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Studulski
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
VMBO in perspectief.pdf

OMSCHRIJVING

Het vmbo uitleggen aan ouders op een ouderavond is geen gemakkelijke klus. Wat is het verschil tussen sectoren en afdelingen? Wat is er in tien jaar allemaal veranderd? Is er een verschil tussen de mavo en de theoretische leerweg? Wat is een Groen Lyceum? Tien jaar geleden is het vmbo gestart en sindsdien is er veel veranderd voor een grote groep leerlingen en docenten: nieuwe gebouwen, nieuwe manieren van leren, nieuwe examens, nieuwe programma¿s¿ Wie kan het nog bijhouden? Veel veranderingen worden door scholen zelf opgestart en uitgevoerd en er zijn heel veel projecten en ¿trajecten¿. Hoewel er in de media soms negatief over het vmbo wordt gesproken, wordt er op de werkvloer keihard gewerkt om aantrekkelijk en effectief onderwijs te creëren dat past bij deze tijd. Het vmbo bruist en is innovatief. Vmbo in perspectief geeft een overzicht van de ontwikkelingen in het vmbo. Onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn: de opzet van het vmbo, de zorg, de pedagogiek, de examens, de docent, de innovaties in de sectoren, de nieuwe gebouwen en de loopbaanbegeleiding. Hiermee krijgt de lezer overzicht en inzicht in de korte geschiedenis en de opzet van het vmbo. Het boek wordt afgesloten met enkele wensen en verwachtingen ten aanzien van de toekomst van het vmbo. Vmbo in perspectief is bedoeld voor iedereen die meer wil weten van het vmbo: als naslagwerk voor studenten, docenten in opleiding, zij-instromers, beleidsmakers of anderen. Renée van Schoonhoven is directeur van Actis Advies te Rotterdam. Frank Studulski werkt bij Sardes een advies- en onderzoeksbureau voor onderwijs, zorg en welzijn.

Wil je het boek lezen?VMBO in perspectief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Studulski. Lezen VMBO in perspectief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN