Geestelijke gaven

Geestelijke gaven - Jozef Rulof | Tiliboo-afrobeat.com

...telijke gaven ontdekken. Je geestelijke gaven ontdekken - Wanneer krijg je een geestelijke gave? Het ontdekken van je geestelijke gaven is geen jacht naar een verloren schat ... Openstaan voor geestelijke gaven - Herschepping ... . 1 Korintiërs 12 en Romeinen 12:3-8 maken duidelijk dat elke gelovige geestelijke gaven heeft ontvangen, volgens de wil of de leiding van de Heilige Geest. Alle gaven die Jozef Rulof bezat worden uitvoerig uitgelegd in evenveel hoofdstukken: het schrijvend mediumschap, het spreken onder inspiratie, de psychische trance, het mediamieke schilderen en tekenen, de geestelijke helderziendheid en het genezende medium. Geestelijke gaven zijn bekwaamheden die God de Heilige Geest, als de Vernieuwer van ons leven, aan alle christenen schenkt bij hun wedergeboorte met het oog op de opbouw v ... bol.com | GEESTELIJKE GAVEN, Jozef Rulof | 9789070554217 ... ... . Geestelijke gaven zijn bekwaamheden die God de Heilige Geest, als de Vernieuwer van ons leven, aan alle christenen schenkt bij hun wedergeboorte met het oog op de opbouw van de gemeente. Genadegaven vallen niet samen met natuurlijke talenten, maar hangen er vaak wel mee same...

INFORMATIE

AUTEUR
Jozef Rulof
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Geestelijke gaven.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek GEESTELIJKE GAVEN behandelt diepgaand alles wat met mediumschap (channeling) te maken heeft. Het stoffelijke staat voortdurend met het geestelijke in verbinding. Zowel in het stoffelijke als in het geestelijke zijn zeven graden die van laag naar hoog tot een steeds hogere en verfijndere geestelijke ontwikkeling voeren. Mediumschap kan zich op talloze manieren uiten, bijvoorbeeld door helderhoren, -zien, -ruiken en -voelen. Het medium kan zich uitdrukken door taal (de directe stem), maar ook door schrijven en schilderen. Veel mediums hebben de gave van het genezen. Uitvoerig wordt uitgelegd hoe de meester van gene zijde hierbij een ondersteunende rol speelt. Dit boek geeft een diepgaande analyse van bijvoorbeeld de trance, de zeven graden van de slaap, het verschijnsel materialisatie en dematerialisatie. Verder gaat het uitgebreid in op de occulte wetten van de witte en zwarte magie, zowel in oost en west.

Wil je het boek lezen?Geestelijke gaven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jozef Rulof. Lezen Geestelijke gaven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN