De piloot van goed en kwaad

De piloot van goed en kwaad - Joost Conijn | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij De piloot van goed en kwaad. Het boek wordt hier al goed samengevat: man bouwt zelf vliegtuig, man vliegt met vliegtuig van Nederland naar Midden-Afrika, man heeft nauwelijks papieren of toestemming, man landt tussen de Boeings, maar ook op landingsbanen waar alleen een schuurtje staat ... Boom van de kennis van goed en kwaad - Wikipedia ... . De piloot van goed en kwaad Joost Conijn. E-book 6,99. E-book: 6,99. In zijn zelfgebouwde vliegtuig koos Joost Conijn een route die niemand anders ooit nam. Geschreven bij De piloot van goed en kwaad. Het boek wordt hier al goed samengevat: man bouwt zelf vliegtuig, man vliegt met vliegtuig van Nederland naar Midden-Afrika, man heeft nauwelijks papieren of toestemming, man landt tussen de Boeings, maar ook op landingsbanen waar alleen een schuur ... De piloot van goed en kwaad - De Bezige Bij ... . Geschreven bij De piloot van goed en kwaad. Het boek wordt hier al goed samengevat: man bouwt zelf vliegtuig, man vliegt met vliegtuig van Nederland naar Midden-Afrika, man heeft nauwelijks papieren of toestemming, man landt tussen de Boeings, maar ook op landingsbanen waar alleen een schuurtje staat. Piloot v...

INFORMATIE

AUTEUR
Joost Conijn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De piloot van goed en kwaad.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn zelfgebouwde vliegtuig koos Joost Conijn een route die niemand anders ooit nam. Hij vloog vanuit Europa over Afrika en bezocht de meest onherbergzame gebieden in het oerwoud. Hij landde op rafelige stukjes asfalt en kreeg eten en een slaapplaats van de verwonderde mensen voor wie hij zomaar uit de lucht kwam vallen. Overgeleverd aan het materieel van zijn vliegtuig, aan het humeur van de plaatselijke autoriteiten en aan de elementen, maakte Joost Conijn een verbijsterende tocht.

Wil je het boek lezen?De piloot van goed en kwaad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joost Conijn. Lezen De piloot van goed en kwaad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN