De Grote Algemene Ontwikkelingstest In 1001 Vragen

De Grote Algemene Ontwikkelingstest In 1001 Vragen - Jürgen Hesse | Tiliboo-afrobeat.com

...ote algemene-ontwikkelingstest zijn meer dan 1000 kennisvragen verzameld, gerangschikt op vakgebied ... Kennisquiz (2) - quiz - vragen - quizvragen - test ... ... . Bij elke vraag staan vier antwoorden, waarvan er maar één de juiste is. Achterin zijn de goede antwoorden en een uitleg te vinden. J. Hesse, H.C. Schrader De grote algemene ontwikkelingstest in 1001 vragen. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Intelligentietests, Psychotechnisch onderzoek, intelligentietests, Wijsbegeerte, Psychologie, Geestelijk leven Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Bakker, Amsterdam Verschenen 2003 ISBN 9035124367 Vragen en antwoorden in de categorie algemeen. De leukste online quiz. Quizvragen voor jong en oud. In verschillende niveau's. Vandaag staat er ... PDF Boek Biesbosch-vogels ... . De leukste online quiz. Quizvragen voor jong en oud. In verschillende niveau's. Vandaag staat er...

INFORMATIE

AUTEUR
Jürgen Hesse
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De Grote Algemene Ontwikkelingstest In 1001 Vragen.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer werd voor het eerst een tocht om de wereld gemaakt? Sinds wanneer zijn vrouwen in Nederland stemgerechtigd? Kunnen diamanten verbranden? Welke beroemde modeontwerper werd in 1997 in Miami vermoord? Van wie is de uitspraak 'Ik weet dat ik niets weet'? Welke disciplines vormen tezamen de Noorse combinatie?Feitenkennis en wetenswaardigheden bieden een houvast in het dagelijks leven. Maar wat hoor je te weten en wat zou je moeten weten? Is het voldoende als je een uitgebreide kennis hebt van een bepaald vakgebied of zou je van alle markten thuis moeten zijn?In De grote algemene-ontwikkelingstest zijn meer dan 1000 kennisvragen verzameld, gerangschikt op vakgebied. Bij elke vraag staan vier antwoorden, waarvan er maar één de juiste is. Achterin zijn de goede antwoorden en een uitleg te vinden. Het boek staat vol met de meest uiteenlopende feiten, maar is ook zeer geschikt als alternatief voor een avondje Triviant.De grote algemene-ontwikkelingstest werd samengesteld door de bedrijfspsycholoog Jürgen Hesse (1951) en de ziekenhuispsycholoog Hans Christian Schrader (1952).

Wil je het boek lezen?De Grote Algemene Ontwikkelingstest In 1001 Vragen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jürgen Hesse. Lezen De Grote Algemene Ontwikkelingstest In 1001 Vragen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN